Eliz Sakuçoğlu Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Eliz Sakuçoğlu Evli mi?

Bir dönem ünlü şarkıcı 'Murat Boz' ile evlendiği konuşulan Eliz Sakuçoğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıllarda Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu, ameliyatla erkek olup ismini Poyraz Sakuçoğlu olarak değiştirmişti. Kız kardeşinin cinsiyet değiştirmesiyle gündem olan Eliz Sakuçoğlu, modelliğin dışında moda tasarımcılığı yapmaktadır. Peki, Eliz Sakuçoğlu kimdir? Eliz Sakuçoğlu nereli ve kaç yaşında? Eliz Sakuçoğlu evli mi? İşte merak edilenler...

Eliz Sakuçoğlu Kimdir?

Antakya doğumlu Eliz Sakuçoğlu, 1984 yılında dünyaya geldi. Bir kardeşi olan Sakuçoğlu, küçük yaşlarda ailesiyle birlikte Almanya'ya taşındı. Eğitimini burada tamamlayan model, 14 yaşındayken harçılığını çıkarmak için Bremen’de bir mağazada işe girdi. Orada ünlü isimlerin alışveriş yaptığı mağazada tasarımcılığa başladı. Ardından anne ve babasının boşanmasıyla birlikte 2005 yılında İstanbul'a yerleşen Sakuçoğlu, Gaye Sökmen Ajansı ile fotomodelliğe başlamıştır.

Eliz Sakuçoğlu Kariyeri

İyi derecede İngilizce, Fransızca ve Almanca bilen Eliz Sakuçoğlu, 2006 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu Fear Factor yarışmasına katılarak birinci oldu ve büyük ödül 50 bin TL kazandı. Birçok ünlü isme kliplerinde giyecekleri kıyafetleri hazırlayan Sakuçoğlu, İmaj danışmanlığı, oyunculuk, moda tasarımcılığı ve fotomodellik yapmaktadır.

Eliz Sakuçoğlu Boyu ve Kilosu

Eliz Sakuçoğlu, 1.68 boyunda ve 50 kilo ağırlığındadır.

Eliz Sakuçoğlu Evli mi?

10 Ekim 2008‘de Almanya‘nın Passau kentinde şarkıcı Murat Boz ile dünyaevine giren Eliz Sakuçoğlu, 4 Ağustos 2012 tarihinde boşandı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Ünlüler Dünyasının Herkesi Kıskandıran En Hipster Çifti: Eliz Sakuçoğlu ve Beran Benan
Sessiz Sedasız Evlenip Boşanan Murat Boz'un Hareketli Aşk Hayatındaki Bazı Detayları İlk Kez Öğreneceksiniz
'Dostumun Dostu Dostumdur' Diyip Arkadaşlarının Eski Sevgilileriyle Bir Dönem İlişki Yaşamış Ünlüler

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!