Elindeki Küçük Kesiği Önemsemeyip İki Bacağını da Kaybeden Adamın Yaşadıklarına İnanamayacaksınız!

Her günkü gibi işine giden Darren Spencer'ın bir gün iş yerinde yaşadığı ufak bir kaza sonucu hayatının tamamen değişeceğinden habersizdi. Spencer'ın kaza sonrası başına gelenleri sizler için anlattık. 👇

Sizleri 45 yaşındaki Darren Spencer ile tanıştıralım. İngiltere'nin Northumberland bölgesinde yaşayan Spencer geçtiğimiz günlerde akıllara durgunluk veren bir olay yaşadı.

Darren Spencer'ın iş esnasında elinde gerçekleşen küçük bir kesik sonucu iki bacağı da ampute edidi! İki çocuk babası bu adamın durumu nasıl bu hale gelmiş gelin birlikte bakalım.

Her şey işteyken başına gelen minik bir kesik ile başladı.

İş yerinde kartonları ezmek için kullanılan makine Spencer'ın elini kesti. Bu ufak kesiği önemsemeyen Spencer hayatına devam etti.

Ancak olaydan 1 hafta sonra kendini inanılmaz derecede hasta hissetmeye başladı.

'Kesikten 1 hafta sonra bir sabah uyandığımda kendimi çok kötü hissediyordum. Kusmaya başladım, ağrılarım vardı ve aynı zamanda ishaldim. Kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu.'

Bu olaydan sonraki günün sabahı ise bayıldı.

Ertesi gün merdivenlerden inerken hayat arkadaşına Aimee'ye hastaneye gitmesi gerektiğini söylemek isterken daha cümlesini tamamlayamadan kendini yerde buldu. O anları anlatan Spencer, 'O an felç geçirdiğimi düşündüm.' diyor.

45 yaşındaki Spencer hızla acil servise kaldırıldı.

Darren'ın sepsis (kan zehirlenmesi) yaşadığı ortaya çıktı ve kendisi 3 gün boyunca komada kaldı.

Spencer'ın durumu bununla da kalmadı. 3 gün sonra uyandığında Spencer bacaklarının siyaha dönmeye başladığını gördü.

Daha da kötüsü ne yazık ki dizden aşağısını hissetmiyordu.

Bir ay sonra Spencer'ın iki bacağı da kesilerek ampute edildi.

Spencer bacaklarını kaybedeceğini fark ettiği anı hala hatırlıyor. Her ne kadar başta doktorlar bacaklarını kurtarabileceğini söylese de Spencer kendini onları kaybetmeye hazırlamış. 'Onları hiç hissetmemeye başlamıştım.' diye açıklıyor bu durumu.

Spencer'ın kız kardeşi Leanne'i hastaneden arayıp kardeşine veda etmesini istemişler.

Spencer'ın durumu o kadar kötüye gidiyormuş ki kardeşini son kez görmesi ve vedalaşması için çağırmışlar. Tüm bu süreçte kardeşini yalnız bırakmaya Leanne, 'Sepsis tüm organlarını etkilemişti. Gün geçtikçe durumu biraz daha iyiye gitti ve komadan çıkardılar. Bacakları çok kötü durumdaydı, siyahtı ve elinden de bir şey gelmiyordu. Küçük bir kesik yüzünden iki bacağını da kaybetti. Tüm bu yaşananlardan sonra bambaşka birine dönüştü. Hayatı artık tamamen farklı bir şekilde görüyor.' diyor.

"Hala hayatta olduğum için minnettarım. Kan zehirlenmesinin ne olduğunu biliyordum ama semptomları bilmiyordum."

İşe geri dönen Spencer artık ofis işlerine bakıyor. İki bacağını da kaybeden adam tekerlekli sandalyeye ve yeni hayatına alışmaya çalışıyor. 'Böyle bir şeyden kurtulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum, bu yüzden kabullenebildiğim kadar kabulleniyorum. Bazen biraz üzülüyorum ama kendimi toparlayıp kendime çok daha kötüsünün olaibleceğini hatırlatıyorum.' diye de ekliyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Onlarca Hayvana Ev Sahipliği Yapan Steve Greig'in Hem İçinizi Isıtacak Hem de Duygulandıracak Hikayesi
Bir Kolunu Kaybetti! Spor Salonunda Geçirdiği Kaza Sonrasında Yakalandığı Enfeksiyonla Hayatı Değişen Adam
Kafka Görse Dönüşüm'ü Baştan Yazardı: Geçirdikleri Kaza Sonrası Süper Güç Kazanan İnsanlara Çok Şaşıracaksınız

Popüler İçerikler

Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Ünlü Gazeteci Güneri Cıvaoğlu Yaşamını Yitirdi
YORUMLAR
12.11.2022

Hos geldin yeni fobim. Kendimden cok cocuklarimin her kesiginde ciziginde diken ustunde oturacagim simdi. Eskiden de biliyordum benzeri durumlari ama simdi daha bir korktum.

12.11.2022

İyi de neden kan zehirlenmesi geçirmiş?

12.11.2022

Deri enfeksiyonu ilerlemiş bu yüzden.

12.11.2022

Böyle bir durum başka birinin de başına gelmişti. Uzun süre önce öyle bir haber okumuştum. Cidden elimi demir, bıcak filan kestiği zaman aklıma o durum geliyor . O yüzden de küçük kesikte olsa mutlaka yarayı dezenfekte ediyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ