Elimizde Büyüdü! Demet Şener, İngiltere'de Bir Üniversiteye Kayıt Yaptıran Kızı İrem'in Mutluluğunu Paylaştı

Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın evliliğinden dünyaya gelen kızları İrem Kutluay bu sene liseden mezun oldu ve erişkinliğe bir adım daha yaklaşarak üniversiteye geçti. İrem'in İngiltere'de bulunan University of Exeter'e kayıt yaptırmasının ardından Demet Şener, sosyal medyada 'mutluluğunu' paylaştı.

2000'lerin ünlü mankeni Demet Şener ve milli basketbolcu İbrahim Kutluay, 2005 yılında hayatlarını birleştirme kararı almıştı.

Çift, 2006 yılında kızları İrem'i, 2009'da ise oğulları Ömer'i kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı.

Uzun bir süre sorunsuz giden evliliklerini, yaşanan anlaşmazlıklar ve Kutluay'ın Şener'i aldattığı iddiaları zehirlemiş ve çift 2018 yılında boşanmıştı.

Şimdilerde hayatına mutlu mesut devam eden Demet Şener, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. Çocuklarıyla paylaştığı değerli anları da Instagram'ı üzerinden takipçilerine aktarıyor.

Öyle ki bizler de güzel İrem ve yakışıklı Ömer'i annelerinin hesabından görüyor ve büyüyüp serpilmelerine böylelikle tanık oluyorduk.

Fakat bu kadarına bizler de hazır değildik, zamanın bu kadar hızlı geçebileceğini bizler de düşünmüyorduk. Şener, öncelikle geçtiğimiz aylarda kızının mezuniyetinden kareleri bu şekilde paylaştı👇

Sonra da bugün yaptığı ''mutluluğun resmi'' paylaşımıyla kızı İrem'in İngiltere'deki University of Exeter'e kayıt yaptırdığını takipçilerine sevinçle haber verdi.👇

İlginizi çekebilir:

Selahattin Paşalı ve Lara Paşalı'nın Kızları Pera'nın Yeni Fotoğrafı ''Bu Ailede Üçü de Aynı Kişi'' Dedirtti!
Katıldığı Bir Davette Yeni İmajıyla Dikkat Çeken Serenay Sarıkaya'yı Takipçileri Mert Demir'e Benzetti!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in Kadim Dostlarıyla Marathi Tatilinden Kareleri "Kalite Akıyor" Dedirtti!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
15.09.2024

para ve kabul mekubu ve ders ortalamasina bakan seyler... Tr sartlarindan yasayan bircok ogrenci icin sorun para ama burs yakalarsa sansli . Uk de devlet universitesi kendi vatandasina 9250 pound ve international ogrenci icin bir senelik fiyat mininum 13k-30k universiteye ve bolume gore degisiyor. her universite kendi politikasindan isliyor. senelik 20k dan 3 sene egitim 60bin pound , 3 sene sadece kira ayda 1000poundan 30k etse. etti 90bin pound. 3 sene cep harciligi yeme icme ulasim 40 ve 50k vb digerler yuvarlayalim toplam ortalama 150bin pound lazim . o da sadece siradan basit bir ogrencinin asgari masrafi olabilicek miktar. TR kuruna cevirince 150 x 44 = ortalama 6.5 milyon tl. ortalama 7milyon tl olsun. paran varsa her seyin kapisi aciliyor yoksa yerinde sayiklamaca

15.09.2024

Keşke benim de annem benimle azıcık gurur duyabilse...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ