Elijah Wood: 'Hollywood'da Çocuk Oyuncular Cinsel İstismara Uğruyor!'

Henüz 8 yaşındayken filmlerde rol almaya başlayan Elijah Wood, Hollywood'da çocuk istismarının ciddi bir sorun olduğunu açıkladı. 

Annesi tarafından her daim korunduğu için şanslı olduğunu dile getiren ünlü aktör, pek çok çocuk oyuncunun çeşitli partilerde endüstrinin yılanlarına  'av olduğunu' söyledi. 

Guardian'ın haberine göre, 35 yaşındaki Wood, uzun yıllar boyunca çocuklara cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıkan sunucu Jimmy Savile skandalına dikkat çekerek, her şeyin organize bir şekilde gerçekleştiğini iddia etti:

 'Bu endüstride çok fazla yılan var. Bu insanlar yalnızca kendi çıkarlarını düşünüyor. Kurbanların sesi güç sahipleri kadar duyulmadığı için yapılanlar cezasız kalıyor.'

Çocuk oyunculara destek olmak amacıyla kurulan Bizparents, şu anda aktif olan 100 çocuk istismarcısının endüstri tarafından korunmakta olduğunu iddia ediyor.

Hollywood'daki çocuk istismarına yönelik iddialar son yıllarda gündemden hiç inmedi. Amy Berg'ün 'An Open Secret' isimli belgeseli de film endüstrisinde çocuk istismarının organize bir biçimde gerçekleştiğini öne sürüyordu.

2012 yılında aktör Corey Feldman, '80'li yıllarda etrafında akbaba gibi dolanan yaşça büyük adamlarla çevrili olduğunu açıklamıştı.

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
24.05.2016

Şerefsiz her yerde aynı. İğrenç varlıklar ...

24.05.2016

Selda Bağcan hayranı reyizden gündeme bomba gibi düşecek bir iddia

24.05.2016

AKP'yi suçlarlar şimdi :)

24.05.2016

senin gibiler ise o yav... savunurlar dimi ....

TÜM YORUMLARI OKU (17)