Eleştirilerden Bir Türlü Kurtulamayan Fulya Öztürk'ün Programına RTÜK'ten 'G*tveren' Cezası

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), Fulya Öztürk'ün FOX ekranlarında sunduğu Fulya ile Umudun Olsun isimli gündüz kuşağı programına ‘götveren’ ifadesi nedeniyle para cezası verildiği ortaya çıktı.

Fulya Öztürk'ün FOX ekranlarında aylardır başarılı bir şekilde sunduğu "Fulya ile Umudun Olsun" gündüz kuşağı programlarının en çok izlenenleri arasında. Sık sık da bu program gündem olmayı başarıyor.

Belki hatırlarsınız aylar önce sosyal medyadan tanıştığı eşinin cinsel içerikli görüntülerini bir internet sitesinde izlediğini iddia eden Celal Bilgin, söz konusu porno videosunu canlı yayında Fulya Öztürk'e izletmeye çalışmıştı.

Bu olayın ardından da Fatih Portakal, Twitter hesabından çok sert bir tepki göstermişti. Fulya Öztürk de canlı yayında sinir krizi geçirircesine açıklama yapmıştı.

Geçtiğimiz ay da bedensel engelli bir kadının 2 yaşındaki çocuğunu ifşa ettikleri için program eleştirilmişti.

Sizlere detayları burada anlatmıştık;

Fulya Öztürk Esra Erol'un Kaderini Yaşadı: Bedensel Engelli Kadının 2 Yaşındaki Çocuğunu İfşa Ettiler

Gündemden düşmeyen program bu sefer RTÜK'ün verdiği cezayla haberlere konu oldu. RTÜK, 24 Aralık 2021 tarihli ‘Fulya İle Umudum Olsun’ programına küfür ve argodan idari para cezası verdi.

‘Fulya İle Umudum Olsun’ isimli programda geçen diyaloglarda; ‘(…) Ama bu götverenlik yapıyor affedersiniz sizden özür dilerim.- Kim götlü? Kim götveren? Kim götveren?…- Bak benim asabımı bozma!- Bozarsam ne olur?- …’ şeklinde kaba ve argo ifadeler nedeniyle 1 milyon 16 bin 723 TL para cezası belirlendi.

Oybirliğiyle alınan kararda "Herhangi bir bipleme veya engelleme olmaksızın açık bir şekilde yayınlandığı, yayıncı kuruluşun içerik olarak bu ve benzeri söylemlerin yer aldığı kısımları dinleyici kitleye aktarmadan önce gidermediği" ifadeleri yer aldı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Sosyal Medyada Tanıştığı Sevgilisine En Az 5.5 Milyon Lirasını Kaptıran Öğretmenin Müge Anlı'daki Dramı
'Üst Kat Komşunun Kocası Alır' Sözleri Nedeniyle Tepki Çeken Müge Anlı Canlı Yayında Açıklama Yaptı
Survivor'da Dokunulmazlık Oyunu Sırasında Sakatlanan Sema'nın Üzerine Düşen Bora Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR

Nerede iğrenç insan varsa bu programlara getiriyorlar

15.03.2022

Deseydi ya bizim köyde dötverenlere dötveren denir Ebubekir bey, sizin orada ne denir :)

15.03.2022

gündüz kuşağı programları, canlı yayında yaşanabilecek kazalar için canlı değil, bir kaç dakika gecikmeli yayınlanıyordu yanlış bilmiyorsam. buna rağmen yaşandıysa yakışıksız olmuş. programlar çöp zaten, oturup bir dakika izlemişliğim yok.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ