Elden Ring Çıkış Yaptıktan Sonra Oyun Dünyasının Alışmak Zorunda Kalacağı 10 Oyuncu Tipi

Elden Ring, hayal kırıklıkları altında ezilmiş oyun dünyasının elinde tutarak ışığa götürmeye geliyor. FromSoftware imzalı yapım, aldığı yüzlerce incelemeden sonra ortalama 97 puana ulaştı. Bir başyapıt olarak nitelendirilen oyun uzun yıllar boyunca oynanacak bir efsaneye dönüşecek gibi görünüyor.

Oyun dünyasında kartları yeniden dağıtacak olan oyun, elbette aramıza hem yeni hem de tanıdık oyunculu tiplerini katacak. İşte Elden Ring çıktıktan sonra internetin çeşitli köşelerinde denk geleceğimiz 11 oyuncu tipi...

1. Elden Ring'in büyülü dünyasına girmeden önce diyarın tarihini hatmeden tarihçiler...

The Lands Between adı verilen mistik diyarın hikayesini öğrenen lore seven tayfa elbette bize Elden Ring'e dair tarih dersleri vermeye başlayacak.

2. Durup ekran görüntüsü çekmekten oyunu oynayamayanlar...

Üst düzey ekran kartlarıyla yüksek grafik ayarlarında oynama imkanı bulan oyun burjuvazisi de yüzlerce ekran görüntüsü çekecek. Bize de kıskanmak düşecek.

3. Gerçek hayatla bağını kesip Steam hesaplarında en az 1,000 saat oynanış sayacı göstermeye ant içenler...

Elden Ring'in devasa dünyasını tamamen keşfetmeye yemin eden oyuncular ise Steam profillerini Elden Ring bültenlerine çevirecek.

4. "Aslında oyun kolay ya" diyen Dark Souls kıdemlileri...

Dark Souls oyunlarını defalarca bitiren kıdemli oyuncular elbette Elden Ring hakkında da ahkam kesecek. 'Aslında oyun kolay ya' diye başlayan yüzlerce gönderiyi şimdiden görebiliyoruz.

5. "Bence o kadar da abartmaya gerek yok arkadaşlar" diyerek lafa giren antipopülizm popülistleri...

Dünyanın dört bir yanından aldığı incelemelerle Metacritic üzerinde 97 puan alan Elden Ring oyuncuların belli bir kısmı tarafından muhtemelen topa tutulacak. 'Oynadım, vuruş hissi iyi değil' diyen piyadeler de idrak edilmesi zor argümanlarıyla karşımıza çıkacak. 

Tabii, her oyunu herkes beğenecek diye bir kaide yok. Fakat marjinal yorumlar yapmak bir eseri yermenin sebebi de değildir.

6. Yeni bir oyun çıktıktan sonra hücum pozisyonuna geçen The Witcher 3 övücüleri...

Elbette her yeni oyunun ardından merasimlere başlayan The Witcher 3: Wild Hunt hayranları burada da devreye girecek. Elden Ring ile beraber The Witcher 3'de övgülerden nasibini bir noktada alacak.

7. Her boss dövüşüne dair kılavuz hazırlayabilecek Soulsborne uzmanları...

Dark Souls ve Bloodborne'da emekliye ayrılmış, Sekiro: Shadows Die Twice oynayarak uykusuz kalmış oyuncular Elden Ring başdüşmanları için kılavuzlar hazırlamaya başladı bile.

8. "1050ti ile kaç FPS alırım?" diye sormaktan dilinde tüy biten oyuncular...

Oyunu YouTube'dan izleyerek bitirecek derbeder kesim ise bir umutla sistem gereksinimlerini okuyacak. 1050ti'da kaç FPS alacağını öğrenmek isteyen bu oyuncular muhtemelen Dark Souls oynayıp Elden Ring'i özleyecek.

9. "Önce tarz, sonra kahramanlık" diyen zırh modacıları...

FashionSouls furyasının öncüleri Elden Ring'de ihya olacak. Oyunun detaylı zırh sistemi oyunculara havalı karakterler yaratma şansı tanıyacak.

10. Her gün en az bir kere Hidetaka Miyazaki'yi övmeden uyuyamayan Dark Souls hayranları...

FromSoftware ekibinin şanlı oyun geliştiricisi Hidetaka Miyazaki elbette bu başyapıtı sayesinde oyun dünyasının lideri seçilecek. Önceki eserleriyle oyuncuların saygısını kazanan Miyazaki, Elden Ring sayesinde binlerce yeni hayran kazanacak.

İlginizi Çekebilir

Gamer Sevgilisinin Doğum Gününü "Allahım Nasip Et" Dedirtecek Bir Şekilde Kutlayan Kadın Viral Oldu
Mermilerin Ardındaki Hikayeler: Hikaye Odaklı Birbirinden Etkileyici 13 FPS Oyun
Pokemon Go Oynayarak Mahalle Kahramanı Olan Gencin Hikayesi

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
25.02.2022

bizde r7 240 ekran kartı ile dark souls 1'oynayalım... Türkiye şartlarında anca bu kadar.. dark souls3 videoları izlemiyorum belki sistemi hafif toplarsam oynarım diye.. Elden Ring hayal.. Net çekersem eve belki geforce üzerinden (var ise) denerim :P

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ