Elazığ'da Erkek Şiddeti! Sevgilisini Öldürüp, Çöp Toplama Merkezine Attı

Elazığ'da 41 yaşındaki Nadir Üstün, sevgilisi olduğu öğrenilen 29 yaşındaki Hüsniye Keskinbaş'ı öldürdükten sonra cesedini çöp toplama merkezinin yakınına attı. Hüsniye Keskinbaş'ı öldürdüğünü itiraf eden Nadir Üstün, tutuklandı.

Cinayeti itiraf etti

Olay, gece Sarıçubuk köyünde meydana geldi. Çöp toplama merkezi yakınında hareketsiz yatan kadın olduğunun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekipler, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede kadının, Tekirdağ'dan birkaç gün önce Elazığ'a gelen Hüsniye Keskinbaş olduğu belirlendi.

Keskinbaş'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ö.D. adli kontrol şartıyla serbest

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesindeki JASAT, kamera kayıtlarını inceleyip, 4 saatlik çalışma sonunda belirlediği Nadir Üstün ile Ö.D'yi yakalayarak gözaltına aldı. Ö.D.'nin aracında yapılan aramada, 1 kurusıkı tabanca ve 1 kurusıkıdan bozma tabanca ele geçirildi.

Nadir Üstün, sorgusunda sevgilisi Hüsniye Keskinbaş'ı aralarında çıkan tartışma nedeniyle öldürüp, cansız bedenini de aracın bagajında çöp toplama merkezi yakınına getirerek, bıraktığını itiraf etti.

Üstün ve Ö.D., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Üstün, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, Ö.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.10.2022

/bu pislikler aramızda barınmamalı.. bilim adına-insanlık adına üzerlerinde en acı verici deneyler yapılıp milyonlarca insana fayda sağlanmalı. Kodes`e sokup besleme olayı İnsanın içini soğutmazz. .

15.10.2022

bu şerefsizide aynı şekilde Lagima atmak lazım.alip beslerler şimdi agamizi

15.10.2022

Tipe bak 😖 mafyavari, erkekliği(saçma ama böyle bir kavram var) kimseye bırakmayan evinde dışarı çıkarken bundan izin alan bir karısı bi kaç da çocuğu olan insan müsveddesi…

15.10.2022

Vay anasını, böyle itlerin bile sevgilisi var, bu kadınlarda hiç miğde, hiç akıl yok. Böyle tipe selam bile verilmez, gönlünü ve Kadınlığını vermiş. Bu it kendine yakışanı yapmış, o gönlünü vereni eşekler cennetine göndermiş. Kadına Allah rahmet eylesin denir bu saatten sonra.

15.10.2022

Kadın da erkek de tek tip değil evet ve hiç kimse öldürülmeyi asla hak etmiyor

TÜM YORUMLARI OKU (17)