El Yapımı Oyun Konsolu İncelemesi

İsveç’te çalışmalarını sürdüren bir tasarım şirketi nostalji dolu yeni oyun konsolunu yaptı. Bizi eskilere götürecek oyun konsolunun detayları haberimizde.

Eskilerden günümüze kadar uzanan bir maziydi oyun konsolları. Ekranlarda sürekli hareket eden bişeyleri görmek mutluluk verirdi bizlere. Hele birde 8 bit görüntüler yok muydu. İsveç’te çalışmalarını sürdüren bir tasarım şirketi oyuncular için maziye götürecek harika bir taşınabilir arcade sistemi tasarlamış.

Şirketin ismi Love Hulén olarak kayıtlarda yer alıyor. Bu şirket tasarlamış olduğu R-Kaid-R olarak ismini verdiği taşınabilir konsolunu oyunculara göstermek için sabırsızlanıyor. Bu oyun konsolu nostalji koktuğu gibi, içerisinde Neo Geo, Super Nintendo, Scumm VM, Atari 2600 gibi çeşitli içerikleri mevcut.

AHŞAP TASARIM, 8 YÖNLÜ FONKSİYON

Tamamen ahşap kutudan tasarlanan bu oyun konsolu aslında günümüz teknolojisi ile tasarlanan eski bir oyun konsolu. 8 inç boyutuna sahip LCD ekran ile birlikte 8 yönlü Joystick, 10 adet fonksiyon tuşu ve USB ile SD bağlantı noktaları bulunuyor.

PROJE GÜZEL, FİYAT FAZLA

5 V şarj edilebilir pili ile birlikte 8 saat boyunca kesintisiz oyun oynayabiliyorsunuz. Eylül ayında 5 farklı ahşap renk tasarımı ile birlikte 2500 € fiyatından satışa sunulacak.

R-Kaid-R isimli bu konsolu muhafaza etmek için de 240 € değerinde özel deri çantası bulunuyor. Çok güzel düşünülmüş olan bu proje için PCH’nin fikri fiyatının fazla olması yönünde.

Pchocasi - Aslı EROĞLU

VİDEO

R-KAID-R - The portable arcade system (version 2)

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
12.12.2015

ula diğeri 461 dolar dedim onedio len öyle, Bu utanmamış 2500 euro hemi aga bize neoluyo

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ