El Cezire İstanbul'dan Dünyaya Servis Etti: "Türkler ve Suriyeliler Erdoğan'ın Zaferini Kutluyor"

Katar merkezli medya kuruluşu El Cezire, Türkiye'deki seçimler sonrası İstanbul'da 'Suriyeliler Türklerle birlikte zaferi kutluyor' haberi yaptı.

Türk halkı dün Cumhurbaşkanı seçimi ikinci turu için sandığa gitmiş ve zafere ulaşan taraf Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan olmuştu.

Seçim sonuçlarını yakından takip eden Katar merkezli medya kuruluşu El-Cezire, sokaklardaki kutlamalara da muhabir gönderdi.

ODA TV'nin aktardığına göre, El Cezire haberinde "Suriyeliler Türklerle birlikte zaferi kutluyor" denilirken, o esnada Türk vatandaşlarına Suriyelilerin Türkiye'deki varlığını da sordu.

Mikrofon uzatılan bir Türk vatandaşının, 'Dursunlar, kardeşimiz ama arada bir de gitsinler, iki mermi atsınlar gelsinler' ifadeleri dikkat çekti.

Suriyeli sığınmacıların Türkiye'deki varlığı özellikle seçim döneminin ikinci turunda üzerinde en çok durulan konulardan biri olmuştu.

İşte o anlar ⬇️

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü zaferinin ardından ilk tebrik de yine yüklü miktarda swap anlaşmasının yapıldığı Katar'dan gelmişti ⬇️

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a İlk Tebrik Katar'dan

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
29.05.2023

AKP'lileri Türk zannetmeleri ciddi sıkıntı.

29.05.2023

Saray tazıları desem dava yer miyim bilemedim

çakma Türkler demek istedi sanırım.. vatanını seven hiç bir Türk, Arap kirmalariyla sevinmez...

29.05.2023

Kendileri bedevi artığı oluyor. Milliyetçi maskesi takmış bu bedeni artıklarının vahabi soytarılarıni sevmemesi imkansız zaten. DEVLET BAHÇELİ LOPEZINE KINA YAKSIN.Milliyetci tayfanın simgesini de vermiş bu vahabi soytarılarına

TÜM YORUMLARI OKU (11)