El Bâb'da 5 Asker Daha Yaralandı

Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında, El Bâb bölgesinde yaralanan 5 asker, Kilis ve Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alındı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Türk Silahlı Kuvvetleri destekli Özgür Suriye Ordusu ile IŞİD mensupları arasında Halep'e bağlı El Bâb bölgesi yakınlarında çatışma çıktı. 

Çatışmada yaralanan 5 Türk askeri, helikopterle sevk edildikleri Kilis ve Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alındı. Askerlerin sağlık durumlarına ilişkin bir bilgi verilmedi.

'Suriye uçakları vurdu' iddiası

24 Kasım'da Türk askerlerini hedef alan hava saldırısında 3 asker şehit olmuş, 10 asker yaralanmıştı. TSK, 'Saldırının rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendiriliyor' açıklamasını yapmıştı. 

Bugünkü MGK toplantısında bu konunun da ele alınacağı belirtiliyor.

26 Kasım'da Suriye'de bir askerin daha şehit olmasıyla Fırat Kalkanı'nda toplam şehit sayısı 18'e yükselmişti.

Fırat Kalkanı Harekâtı'nda Şehit Sayısı 18'e Çıktı

Terör örgütü IŞİD dün El Bab yakınlarında iki Türk askerini rehin aldığını iddia etmiş, TSK da 15:30 sularında iki askerle irtibat kesildiğini açıklamıştı.

IŞİD, 2 Türk Askerini Kaçırdığını İddia Etti; TSK 'İrtibatımız Kesildi' Dedi

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
30.11.2016

öso yakında dağılır bu bataklıkta akp vatan evlatlarını harcar. ne için ?

30.11.2016

Ilk defa bugün el-bab'in kuzeyindeki bir köy, tsk-öso(fiiliyatta yok öyle bisey) denetiminden, rejim-sdg güclerine gecti!!! Yani ilk defa acikca suriye ordusu ile tsk sicak catismaya girdi!!!!! Vatandas!!!! Bunun bir adim sonrasi savastir!!!! Silahli kuvvetler derhal amasiz-fakatsiz geri cekilmelidir!!! Tayyibin emireri gibi olan akar efendi, sayiyla kendine gel!!! Bir padisah karikatürü icin, arap cöllerinde sehid olan her evladimin her damla kaninin hesabini senden sorariz, sabrimizin sinirini test etme!!!

30.11.2016

Bu ülkede genel kurmaybaşkanı niye var ? rehinecilik oynamak için mi !! Askerlik yapmamış bir adama başkomutan derlerse o dagılmış paramparça olmuş suriye bizim sınırımız içinde bizimle savaşır. Ne işimiz var orda amaç terörist avıysa esad la el sıkış beraber temizleyin bölgeyi yok amaç dagılmış bir ülkeden toprak koparabilmekse dikkat et senin topragını almasınlar... Yayın yasagı var olayları takip bile edemiyoruz bilmedigimiz neler oluyor o aslan parçaları ne çekiyor acaba orda... Böyle devlet idare edilmez bir millet böyle ateşe atılmaz!!!

Pasif Kullanıcı
30.11.2016

IŞİD'in "Cehennem Savaşı yapacam babayı alırsınız o kentte 1200 militanım var nah veririm" dediği Dabık'ı 15 dakikada şehitsiz almıştık. El Bab çok korunan bir yer mi ?

30.11.2016

El-bab kilit noktasi, cografik acidan cok önemli ama bu gidisle rejimin denetimine gececek...

TÜM YORUMLARI OKU (5)