Ekşi Sözlük’e Son 10 Günde 2. Erişim Engeli: Ekşi Sözlük Erişim Engeli Sonrası Yeni Adresini Duyurdu

14 Aralık'ta Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla erişim engelleme kararı verilen Ekşi Sözlük'ün son alan adı da 'milli güvenlik' gerekçesiyle kapatıldı.

Sosyal medya platformu Ekşi Sözlük'e 10 gün içerisinde ikinci erişim engelli getirildi.

eksisozluk1923.com alan adı milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle, Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla erişime engellendi.

Ekşi Sözlük yönetimi platformun yeni adresini eksisozluk111.com olarak açıkladı.

twitter.com

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sokak Köpekleriyle İlgili Tepkilere Yanıt: "Elitlere Değil Halka Baktık"
İsrail'den Bir Katliam Daha: Yine Çadırları Bombaladılar, Onlarca Ölü Var!
Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftarı Kalamış'ta Birbirine Girdi!
YORUMLAR
24.12.2023

İllegal bahis sitesine döndü iyice 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

24.12.2023

Şehit aileleri ve şehitlik makamıyla dalga geçerek, onlara alaycı yaklaşımlarda bulunarak bu milletin kutsallarına saldıran, hemen her milli ve manevi meselede aşırı saldırgan söylemleri ön plana çıkartanbir siteydi, kapatılması çok yerinde olmuş, umarım yeni alan adreside kapatılır. Lafa gelince vatan millet edebiyatını çok iyi yapan Türk ve İslam düşmanları hemen başlamışlar ekşisözlük güzellemeleri yapmaya, azıcık adam numarası yapın be, arada sırada şaşırtın bizleri!!!

Pasif Kullanıcı
24.12.2023

Site hakkında söylediklerin yanlış,bu sitede söylediğin tarzda konuşmaların oldugu dogru. Devletin siteden istediği bu konuşmaları yapmalarına izin vermemesi, sitenin hatası sansür uygulamayı bilmemesi. olay bu

Pasif Kullanıcı
24.12.2023

Kültür düzeyi yüksek olan siteler buralar. Ekşi kapatılır tatlı açılır dert degil. Ama kültür düzeyinin yüksel olması herşey hakkında konuşacagınız anlamına gelmiyor. Hala bunu anlamıyorlar. Aldıkları eğitimin,birazımızdan biraz fazla şey biliyor olmalarının egolarına kapılıp herşey hakkında konuşacaklarını sanıyorlar. Buda onları kültürlü cahil yapıyor yüzlerine vuruyor devlet onlarda ısrarla bunu anlamıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ