Onedio Logo

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Çağlayan'da Halka Seslendi: "İktidar Değiştikten Sonra Silivri'yi Kapatalım"

Kapak Görseli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ifade verdikten sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte kalabalığa seslendi. 

Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasının ardından halka seslenen Mansur Yavaş'ın söylediği bir söz büyük yanı uyandırdı:

'Türkiye’yi açık hava cezaevine çevirmek istiyorlar. 'Silivri soğuktur' diyenler, bunun utanç verici olduğunu bilmeli. İktidar olduğumuzda Silivri Cezaevi'ni kapatalım.”

Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları:

Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları: Görseli

“Çok zor koşullarda bize destek olmak için buraya gelen bütün dostlarımızı ama gerçekten çok kapsayıcı bir sürecin içerisindeyiz. Burada olmayan siyasi parti yok. Bu benim için en büyük gurur vesilesi. İktidar partisi hariç tüm siyasi partiler adaletin sağlanması için bize destek olmaya geldiler. Çünkü gerçekten 16 milyon insanın temsilcisi burada böyle bir ifade vermemeliydi. Sevgili dostlar bugünkü mesele adalet meselesidir. Hak hukuk adalet arama meselesidir. Geleceğimiz meselesidir. Bugünkü mesele İstanbul’da kurulmaya çalışılan bir kumpasın geldiği sonuçtur. Haksızlığa hukuksuzluğa karşı mücadele etmeye devam edeceğiz. Bugün büyük bir dayanışma ruhu içerisindeyiz. Polisimizle bizi karşı karşıya getiren aklı kınıyorum.”

Mansur Yavaş’ın açıklamalarından satır başları:

Mansur Yavaş’ın açıklamalarından satır başları: Görseli

“Sevgili İstanbul'a geçmiş olsun diyorum. Türkiye'yi açık hava cezaevine çevirmeye çalışıyorlar. Oysa demokrasinin olmazsa olmazı basın ve fikir özgürlüğüdür. Ama insanlar gözaltına alınıyor. Tweet atıyor gözaltına alınıyor. Hukuktan ayrı karar alamazsınız. Biz bugün Ekrem İmamoğlu ile dayanışmaya geldik. Buradan da Silivri'ye gideceğiz. Ümit Özdağ'ı ve Suat Toktaş'ı ziyaret edeceğiz. Türkiye’yi açık hava cezaevine çevirmek istiyorlar. 'Silivri soğuktur' diyenler, bunun utanç verici olduğunu bilmeli. İktidar değiştikten sonra demokrasinin başlangıcı olarak Silivri'yi kapatalım. Ve yeni bir hayata, özgür günlere hep birlikte yol açalım. Hiçbirimiz yargılanmaktan korkmuyoruz!”

Ekrem İmamoğlu'nun Çağlayan Adliyesi'nde Verdiği İfade Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Haluk Levent, Gençliğini Anlatacak Filmde Kendisini Oynayacağını Açıkladı
Haluk Levent, Gençliğini Anlatacak Filmde Kendisini Oynayacağını Açıkladı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Üniversitesi’ne Yazı Gönderdi, Belgeleri Talep Etti
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Üniversitesi’ne Yazı Gönderdi, Belgeleri Talep Etti
Quentin Tarantino ve Didem Erol'un Bir Döneme Damga Vurup Alakaya Çay Demleten Aşkının Detaylarını İnceliyoruz
Quentin Tarantino ve Didem Erol'un Bir Döneme Damga Vurup Alakaya Çay Demleten Aşkının Detaylarını İnceliyoruz
YORUMLAR
31.01.2025

ne kapatması ? öyle bir şey istemiyoruz bu gün hakaretler yağdıran o yalakalarin o hapishaneye girmesini istiyoruz yok öyle bir dünya.

31.01.2025

O yalakalar iktidar değişirse en büyük CHP li olur 😀 Fethullah hocaefendiden fetoye evrilen Bi toplumdan bahsediyorsun)) sen ben içeri gireriz onlar yine hayatlarini yaşarlar

knkacım kapatmayacaksın şu an ki pislikleri oraya atacak oradaki masumları dışarı çıkaracaksın

15.02.2025

Orda masum yol dhpkc li teröristler var eğer gerekirse sizinde yanlarına koyarız kardeş kardeş yaşarsınız

31.01.2025

Sesimiz aktrollerden fazla , umudumuz atamızdan , sırtımız gazi meclisimiz de bitsin artık bu saltanaçıların siyasal islamcıların hegamonyası devlet halk için var kafanıza vura vura öğreteceğiz inşallah

15.02.2025

İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Siz trollerin devri bitti artık olum boşa debelenmeyin

TÜM YORUMLARI OKU (29)