İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ifade verdikten sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte kalabalığa seslendi.
Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasının ardından halka seslenen Mansur Yavaş'ın söylediği bir söz büyük yanı uyandırdı:
'Türkiye’yi açık hava cezaevine çevirmek istiyorlar. 'Silivri soğuktur' diyenler, bunun utanç verici olduğunu bilmeli. İktidar olduğumuzda Silivri Cezaevi'ni kapatalım.”
ne kapatması ? öyle bir şey istemiyoruz bu gün hakaretler yağdıran o yalakalarin o hapishaneye girmesini istiyoruz yok öyle bir dünya.
knkacım kapatmayacaksın şu an ki pislikleri oraya atacak oradaki masumları dışarı çıkaracaksın
Sesimiz aktrollerden fazla , umudumuz atamızdan , sırtımız gazi meclisimiz de bitsin artık bu saltanaçıların siyasal islamcıların hegamonyası devlet halk için var kafanıza vura vura öğreteceğiz inşallah