Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu Görüşmesinin Perde Arkası İlk Kez Ortaya Çıktı!

28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hamlesi merak edilmişti.

Kılıçdaroğlu'nun istifası da seçimin ardından gündeme gelmişti. "Kemal Kılıçdaroğlu istifa edecek mi etmeyecek mi?" tartışmaları sürerken Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla görüşeceği öğrenilmişti.

Bu görüşmenin detayları ise çok merak edildi. Gazeteci İsmail Saymaz, Sözcü TV'de katıldığı programda görüşmenin perde arkasını anlattı.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun pazar sabahı kahvaltıda bir araya geldiğini belirten Saymaz, "İmamoğlu bu görüşmede Kılıçdaroğlu’na ‘Partimizin değişime ihtiyacı var. Ben bu değişime önderlik yapabilirim.’ dedi. Kılıçdaroğlu’ndan sonraki dönemde CHP’nin liderliğinde iddia sahibi olduğunu söyledi." ifadelerini kullandı.

Ardından Saymaz, "İmamoğlu kongrenin yerel seçimden önce ve en kısa sürede yapılması gerektiğini savundu. Bu kongrede genel başkan dahil bütün yönetim katlarının değişmesinin önünün açılmasını söyledi." dedi.

"Kemal Kılıçdaroğlu da genel başkanın belirleneceği büyük kurultayın seçimden sonraya bırakılması gerektiğini savundu." sözlerini ekledi.

İsmail Saymaz'ın anlattığı diğer detayları buradan dinleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yapacağı Görüşmeye Gelen Güldüren Yorumlar
CHP'li Mahmut Tanal'ın Tatilden Paylaştığı Fotoğraf Muhalif Seçmenin Sert Tepkisine Sebep Oldu

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İstanbul Esenler’de Sokaktan Geçenlere Kök Söktüren Kedi “Yedi Bela Hüsnü”
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
05.06.2023

geçen ctesi için bı toplantı olacaktı hiç bişey çıkmadı, duymadık. Muhalefetin en büyük hatalarından biri de sadece seçim zamanı ortaya çıkmaları. Belediyedeki yöneticiler zaten görevini yapıyor iyi ve ya kötü ama kendini göstermek için iktidar olmaya gerek yok. Akp için halktan kopuk diyoruz evet kafa olarak kopuklar ama sürekli halkın içinde hatta evlerindeler. muhalefet bunu yapmıyor o yüzden kimsenin biseyden haberi olmuyor e seçim zamanı gelince şimdiye dek neredeydiniz diye sorarlar adama.

05.06.2023

Ekrem Yardımcılığı kabul ederek kendini bitirdi. Kemal bey gerçekten diktatör.

05.06.2023

KK 'nin halkta bir karşılığı yok maalesef, onun yüzünden örneğin umudunu 'seçimlerde yöneticilerin değişip ülke sisteminin yenilenmesi' üzerine kurup ta seçimler sonucunda büyük hayal kırıklığı yaşayan milyonlarca genç vatandaşımızın durumu ne olacak ? Tuncay Özkan ve ekibi, KK ve ekibi acilen istifa etmeli ...

05.06.2023

Bugüne kadar hep Kemal beyi savundum, o koltuk sevdası yapmadı diğer adaylar ısrar etti şartlar böyle gerektirdi gibi düşündüm ve inandım, ancak ben de artık savunmayı bırakıyorum, çünkü farkettim ki gerçekten ayrılmayı istemeyen kendisi, türlü bahaneler bulan da kendisi, Ekrem bey olur olmaz bilmiyorum, çok da Ekrem İmamoğlu sevdalısı değilim, CHP'nin yeni yüzlere ihtiyaci var ısrarla istifa etmeyen Kemal beyi yürekten kınıyorum, eğer bir sonraki seçime kadar kendisi genel başkan olmaya devam ederse bir sonraki seçimde oyları yüzde ona kadar iner CHP'nin. Ben de CHP kabul degistirmez ise bir sonraki seçimde oyumu Zafer, Memleket, İyi Partiden birine vericem. Takip edicem bakayım bu süreçteki eylemlerini.

Arkadaşım 20000 sandıkta müsahit yokmuş Türkiye'de ben sizden iki hafta once oy kullandım direkt Tekirdağ milletvekillerini aradım neden yurt dışında millet ittifakı dan kimse yok dedim oysa ki ülkedeki 20000 sandıkta da yoklarmıs

TÜM YORUMLARI OKU (35)