Ekrem İmamoğlu 'Söz Uçar, İcraat Kalır' Diyerek Erdoğan'ın Sözlerine Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün AK Parti grup toplantısında konuşmuş ve "Gözbebeğimiz Marmara'yı ve İstanbul'u, Silahtarağa'daki arıtma tesisinin yapımını törenle durduran, en temiz ulaşım aracı olan metroların inşaatını toprakla kapatan, Küçükçekmece'nin derelerini bakterilere teslim eden, Beykoz'daki, Şile'deki dereleri, arıtma tesislerini işletemeyerek kire pise bulayan, pek çok yerde çöp toplamaktan bile aciz olan, her yerinden basiretsizlik akan bir zihniyetin keyfine bu ülkeyi terk edemeyiz" demişti.

İmamoğlu ise o sözlere bir video paylaşarak cevap verdi. Paylaşımında, 'Söz uçar İCRAAT kalır. Yaptığımız ileri biyolojik arıtma tesisleri, yapımı devam eden dev tesisler, 2017’de durdurduğunuz 10 metro inşaatını tekrar başlatmamız, istihdam ofisleri, en güçlü sosyal projeler, icraatlerimizin sadece bir kısmı... Gerisi videoda' dedi.

İşte o video: 👇

Kaynak: @ekrem_imamoglu

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
09.06.2021

Dile kolay, 10 tane metro projesi durdurulup iki sene boyunca taş üstüne taş koyulmuyor fakat bunu yapan siyasi parti ilk yerel seçimde %48, seçim darbesinden sonra bile %44 oy alabiliyor. Seçilen belediye başkanı, ülkenin Cumhurbaşkanı ve basını tarafından karalamaya maruz kalıp "topal ördek" benzetmesi ile İstanbul'un cezalandırılacağı mesajı veriliyor. Buna rağmen biatçılığını "İmamoğlu çalışmıyor, muhalefet yok" safsatası ile perdelemeye çalışan AKPutperestler hâlâ aynı arsızlığa devam ediyor.

Hala Imamoglu'nun ne icraati var ki diyen ak davarlara ve sözde "muhaliflere" gelsin

09.06.2021

Emre ş. sonunda düzgün bir içerik çıkardın

TÜM YORUMLARI OKU (8)