Ekrem İmamoğlu Operasyonu Sonrası Borsa Depremi: Rasim Ozan Kütahyalı’dan Merkez Bankası ve Dolar İddiası

Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen operasyonlar ve yapılan gözaltılar sonrasında borsa büyük tepki vermişti. Borsa İstanbul’da endekse bağlı devre kesici uygulandı, dolar, euro ve altın rekor kırdı. 

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’dan da bomba bir iddia geldi. Sosyal Medya hesabından açıklama yapan Rasim Ozan Kütahyalı “Gün sonunda dolar 37’yi geçmeyecek şekilde ne gerekiyorsa yapılacak talimatı Merkez Bankası’na gitmiş” dedi. 

Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de 'Piyasaların sağlıklı işleyişi için gereken her şey yapılıyor' açıklaması yaptı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın paylaşımı...

twitter.com

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in paylaşımı...

twitter.com
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu
Fenerbahçe-Galatasaray Maç Skoru Ne Olur? Yapay Zeka Yanıtladı
YORUMLAR
19.03.2025

diktatör ic savas cikarmak istiyor

19.03.2025

Nurettin Nebati "TL daha fazla değer kaybedemez" dediğinde dolar 14 TL'ydi. Şimdi tiranlık tebdir almış 37 TL'yi geçmeyecekmiş.

19.03.2025

"merkez bankası sert müdahale" puahahahah zaten amaç buydu amarikalı sam amca bastı düğmeye türkiyeyi bir çalkalayalım Türkler hararetli insanlar hemen telaş yaparlar diyerekten yapılan faaliyetler bunlar . Ben 8 yaşındaydım şuan ki Cb 'da buna benzer bir şekilde gelmişti önce diploma dendi sonra hapis denildi .. Kısacası biz halkız Devlet biziz dik durmalıyız . Unutmayın ki " geldikleri gibi giderler"

TÜM YORUMLARI OKU (19)