Ekrem İmamoğlu'nun Ziyaretinde Dursun Özbek'e "Siyasi Renginiz Belli mi?" Sorusu Ortamı Epey Gerdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyası çerçevesinde, Fenerbahçe ziyaretinin ardından Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i de ziyaret etti.

Ziyaret, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta gerçekleşti. Ziyaret sonrasında İmamoğlu ve Özbek, basın mensuplarına açıklamalar yaptılar.

Bir basın mensubu, Özbek'in AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum hakkında "İstanbul için bir şans" şeklindeki ifadesini hatırlattı.

Geçtiğimiz günlerde Murat Kurum ile birlikte kameraların karşısına geçen Dursun Özbek, Kurum’un İBB adaylığı hakkında “Şahsi kanaatim, sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğu… Faaliyetlerini özellikle İstanbul’un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden son derece eminim” demişti.

Ek olarak, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un bir fotoğrafı da eleştirilmişti.

Gazeteci son günlerde çok konuşulan Kurum ile Özbek'in birlikte fotoğrafını da hatırlatarak "Siyasi renginiz belli mi?" diye sordu.

Ortamın gerildiği hissedilen anlarda Özbek bu soruya, "Soru maksatlı" dedi.

'Sorunun maksadı ve içeriğiyle ilgili başka bir şey söylemek lazım. Konuşmamda da ifade ettim, benim başkan olduğum dönemde sayın başkanla yaklaşık 1.5 senedir güzel ilişkiler içinde olduk. Galatasaray'ın projeleri için verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ettim. Galatasaray'ın görüşleri bu yöndedir.'

"Fotoğrafla ilgili ise, dün sayın başkanın davetine de gittim. Gayriihtiyari bir hareket. Benim orada söyleyebileceğim bir şey yok" diye bitirdi.

İşte o anlar:

İlginizi çekebilir:

Hakan Ural Seçim Öncesi Kime Oy Vereceğini Açıkladı: "Onun Hakkı Asla Ödenmez!"
Derbinin Ardından A Spor Yorumcusu Erman Toroğlu'nun Ceketinin Fiyatı Gündem Oldu!
Beşiktaş'ın Penaltı Beklediği Pozisyona Ahmet Çakar'dan Bomba Yorum Geldi!

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
05.03.2024

ulan yanar döner olma de ki ben akepe destekcisiyim kuruma destek veriyordun noldu söylesene yine ekremin yanında da delikanlı gibi 😁🐧

05.03.2024

74 yaşındaki adamsın taşşak avuçlar gibi avuçluyor gslilerin gıkı çıkmıyor :D işinize gelmedimi saçma! :D

05.03.2024

Galatasaray her zaman hükümetin takımı olmuştur kim yenerse onu tutar...

TÜM YORUMLARI OKU (13)