Ekrem İmamoğlu'nun "Neden HDP ile Ortak Oldunuz" Diyen Vatandaşa Verdiği Yanıt Viral Oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu, Tuzla semtinde vatandaşlarla konuşurken bir yurttaşın kendisine yönelttiği 'HDP'yi neden Altılı Masaya aldınız?' sorusunu yanıtladı. Yanıtı dinledikleri halde kabul etmeyen ve tepki gösteren ısrarcı vatandaşlara AK Parti ve HÜDA-PAR ortaklığından bahseden Ekrem İmamoğlu'nun görüntüleri viral oldu.

Kaynak

İstanbul, Tuzla'da vatandaşlarla konuşan Ekrem İmamoğlu, kendisine "Neden HDP ile ortak oldunuz, aynı masaya oturdunuz?" diye soran vatandaşa yanıt verdi. İşte o anlar;

Ümit Özdağ, Yabancı Uyruklu Grubun Bursa'da Bir Türk Gencine Saldırdığını İddia Ettiği Anları Paylaştı
Anayasa Değişikliği Hakkında Açıklama Yapan Ali Babacan'ın Babala TV'deki Sözleri Yeniden Gündemde!
AK Partili Belediyenin 19 Mayıs Afişinde Atatürk Olmadığını Gören Bir Vatandaş Müdahalede Bulundu

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
20.05.2023

"Benim şehitlerim var" sözünü daha çok duyacaksın teyze bu kafayla ve o leş kargası ağzınla baya uzun ömürler yaşamışsın. Adamın dediği her şeyi biliyorum deyip bilmemekte size yakışıyor veya birinci ağızdan duyduğunuz bir şeyi üçüncü ağızdan duyup kabullenmek/kabullenmemenin kişiye göre değiştiğinin de en büyük kanıtlarındansın. Seni tanrıya havale ediyorum.

Üstelik Hüda Par'ın ne olduğunu bilmediği cümlelerinden belli. Tam kolpacı bunlar ya.

20.05.2023

HDP’yi meclise kim soktu ? Ulan Atatürk’ün kurduğu kurumda apoşun mektubu okundu bee…Dokunulmazlık verildi bas bas bağırdılar askerimiz,polisimize türlü hakaretler sölendi çözüm süreci ayağına madem dindarsınız kul hakkına girmeyen artık Allah korkusu olur biraz insanda kendinize gelin….

20.05.2023

Ulan orada akp propagandası yapıyorsun üstüne beni chp sandık görevlisi yapmadı diyorsun, İmamoğlu'nu çileden çıkarıp kendine sövdürmeye uğraşıyor karaktersiz karı.

TÜM YORUMLARI OKU (36)