Ekrem İmamoğlu'nun İçlerinde Nagehan Alçı'nın Bulunduğu Gazetecilerle Fotoğrafına Ünlülerden Gelen Tepkiler

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde kendisini eşlik eden gazetecilerle çektirdiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafı gören birçok ünlü isim tepkisini göstermeden duramadı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 3 günlük Ramazan Bayramını Doğu Karadeniz'de geçirdi.

Rize, Artvin ve Trabzon'a giden İmamoğlu'na bir grup gazeteci de eşlik etti. İmamoğlu'nun otobüsüyle geziyi takip eden gazeteciler arasında Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök'ün de bulunması dikkat çekti.

👇

Karadeniz Gezisine Nagehan Alçı'yı Götüren İmamoğlu Tepki Çekti

Ekrem İmamoğlu yanında bulunan gazeteciler nedeniyle sosyal medyada eleştirilerin odağı olurken önce bu konuda bir açıklama yaptı.

'Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, tartışılır; yarın başka bir ismi davet edeceğim. Ben, ilk yurt içinde yapacağım bir geziye, örneğin Abdülkadir Selvi'yi davet etmek istiyorum. Çünkü beni, iki yıldır bir görevli gibi Genel Başkanımla kavga ettirme çabasında bir insan. Gelsin bakalım ben öyle biri miyim? Nasıl biriyim? Tanısın, anlasın.'

👇

İmamoğlu, O Fotoğrafa İlişkin İlk Kez Konuştu: 'Selvi'yi de Davet Edeceğim'

Sonrasında ise devam eden gazeteciler tartışmasına ilişkin 'Vız gelir tırıs gider' açıklaması yaptı.

'Bir fotoğraf üzerinden kurban etmeye çalışan insanlar olabilir. Benimle aynı düşündüğünü aynı şeylere inandığını söyleyen ne yazık ki anlık hırslarına yenilmiş insanlar olabilir ya da bir takımın renkleri üzerinden ayrıştırma gayreti içinde olanlar olabilir. Başkalarının değirmenine su taşıdıklarının farkında olmayanlar da olabilir bunların içerisinde. Farkında olup yapanlar da olup yapanlar da olabilir. Ama bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil. Şunun için bunu söylüyorum; bu kadar büyük idealleri, bu kadar büyük olayları konuşurken, tartışırken küçük detaylar üzerinden davayı, o davayı güden insan ya da yarın bir başka dostumuzun başına gelir fark etmez. Ya bu insan ne yapmak istiyor anlamaya çalışmadan bu tarz girişimleri yapanları akıllı olmaya davet ediyorum. Başka hiçbir davetim yok.'

👇

İmamoğlu'nun 'Vız Gelir Tırıs Gider' Açıklaması Tartışılıyor

İmamoğlu'nun bu açıklamaları ise ünlüler dünyasında da kısa bir süre içerisinde tepki çekmesine neden oldu;

twitter.com

Şahan Gökbakar

twitter.com

Fazıl Say

twitter.com

Gökhan Özoğuz

twitter.com

Metin Uca

twitter.com

Atilla Taş

twitter.com

Öykü Serter

twitter.com

Öykü Serter'in kızdığı isimlerden bir tanesi de İBB Sözcüsü Murat Ongun oldu. Ongun gelen eleştirilere 'Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumlardır. Biz bunu çok da önemsemiyoruz' yanıtını vermişti.

Hayko Cepkin

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

İmamoğlu Twitter'da Takipçi Kaybediyor!
Nagehan Alçı'nın 'Kabataş' Açıklaması Yeniden Gündem Oldu
Ümit Özdağ: 'Bir Gün Karşılaşırız Süleyman'la, O Zaman Görürüz!'

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
07.05.2022

bu kullanılan dilin gezi olayları zamanında başbakanın tüm taleplere kulaklarını tıkayan, astığım astık, kestiğim kestik anlayışından ne farkı var. şimdilik sadece İBB koltuğu ile alt düzeyde güç zehirlenmesi yaşamaya başlayan zat, yarın cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturursa, ülkeye demmokrasi getireceği, uzlaşmacı olacağı konusunda şimdiden şüphelerim oluşmaya başladı.

Pasif Kullanıcı
07.05.2022

Güzellemeleri geçsin herkes, onlar karşıt görüşlü insanlara acıdı mı ki biz onları kabul edeceğiz, diyalog kuracağız. Milyonlarca masum insanın hakkına giren kişiler, başka ülkede olsa gazetecilik yapamayacak kişiler bunlar. Bakın bir örnekle açıklayayım vakti zamanında baş örtüsü sorununda üniversiteli sol gruplar eylem yapıp o mağdur kızlara destek verdi, bugün vatan haini ilan edilen Grup yorum onlar için destek konseri verdi hep birlikte şarkılar söylediler, görüntüleri YouTube da mevcut. Ama bugün baksan o türbanlı kardeşlerimize ne solcuya destek verirler, ne de başka bir olaya, hatta o gün yanında durup destek verenlere vatan haini bile derler. Anlatmak istediğim şey sen bu insanlara istediğin kadar yakın ol diyalog kur. Devran döndüğü gün seni yine vatan haini ilan edecekler, senden daha güçlünün yanında yer almak için kosacaklar. Umarım Ekrem İmamoğlu yaptığı hatada ısrar etmez.

07.05.2022

Ya o "şey" gazeteci değil niye gazetecilerin arasında oturuyor yahu

TÜM YORUMLARI OKU (7)