İstanbul Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberinde 28 kişinin diplomasını iptal etti. Türkiye gündemine bomba gibi düşen kararın ardından siyasilerden açıklamalar gelirken, sosyal medyada da tepkiler adeta yağmur oldu yağdı.
25 yıldır ülkeyi yöneten bir parti var. adamın biri çıkıyor, en büyük ilde o partinin adayını iki defa yeniyor ve genel seçimde o partinin en büyük rakibi oluyor. tam bu sırada "hukuk" devreye giriyor ve "diploma sahte" deyip bu en büyük rakibi devre dışı bırakıyor. ne hikaye be!
Bu ülke ne zaman X'ten bir şeyler yazıp gazını almak yerine doğru düzgün eylem yapacak?
Zorla Ekrem için oy kullandıracaklar. Ne şu an ki cb yi ne de adı geçen kişiyi desteklemiyorum. Ama bu haksızlık ve kanun tanımamazlık bizi zorla git sandığa Ekrem e oy vere getiriyor.