Ekrem İmamoğlu'nu Ölümle Tehdit Eden Şahıs Gözaltına Alındı

T.G isimli bir kişi 27 Mart tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mail atarak ölümle tehdit etti. 'Senin kanını akıtırım' şeklinde ifadelerin yer aldığı o ileti şöyle: 

'Bak İmamoğlu Ekrem denen zavallı senin kanını akıtır sana içiririm! Bunu kayıtlara geçsin diye yazıyorum istediği şekilde şikayetçi olma vs. hakkın var. Senin kanını akıtır sana içiririm! Haddini bilmeyi ya öğreniyorsun ya da o boynunu kırıp kafa derini yüzüp ayağıma paspas yapıyorum. Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm.'

İşte o mesaj:

Ekrem İmamoğlu'nun avukatları bir gün sonra, 28 Mart tarihinde e-postayı atan T.G. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Konu Emniyet birimlerine de bildirilerek şikayetçi olundu. 

İmamoğlu'nun avukatları aradan geçen 12 günlük sürede henüz bir işlem yapılmadığını dile getirdi. 

Bu gelişmenin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada 'Müştekinin avukatları tarafından 28 Mart 2020 tarihli suç duyurusu aynı gün Cumhuriyet Başsavcılığımız soruşturma defterine kaydedilmiş, 'acele iş' başlığı altında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne yazılan 30 Mart 2020 tarihli yazı ile de 'Şüphelinin açık kimlik ve adresinin tespit edilerek yakalanması, şüphelinin cep telefonu, bilgisayar veya sosyal medya kullanımına uygun dijital materyallerine el konulması' talimatı verilmiştir. Şüphelinin yakalanması çalışmaları devam etmektedir' denildi.

Ankara'da yakalandı, İstanbul'da getirilecek

Savcılığın açıklamasın ardından, Ankara Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün gerçekleştirdikleri baskınla şüpheli T.G.'yi yakaladı. Şüphelinin dijital malzemelerine incelenmek üzere el konuldu. Ankara'daki işlemleri devam eden T.G. işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul'a getirilecek.

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
08.04.2020

iğrenç bir kitle yaratıldı çok korkunç akıllanmaz uslanmaz düşünmez sorgulamaz yalaka çıkarcı paranın kölesi olmuş kör dinci her yalana inanan kendisi gibi düşünmeyen herkese terörist diyecek kadar zavallı bir kitle , işte bu şahıs özelllikli modellerimizden biri Allah yardımcımız olsun

Pasif Kullanıcı
08.04.2020

Tehdin eden kişi CHP'li, haberin olsun, Tuna Görgünoğlu, twitterdan bakabilirsin...

08.04.2020

cumhurbaskanina en ufak elestiride dava aciliyo dalga mi geciyosunuz kafani koparirim papas yaparim ne

08.04.2020

Akp kindar ve dindar bir nesil yetiştireceğim demişti, kindarı dindarı bilemicez de, kesin olarak bildiğimiz, kendisine yandaş O... Çocukları yetiştirdiği.

Pasif Kullanıcı
08.04.2020

Tehdin eden kişi CHP'li, haberin olsun, Tuna Görgünoğlu, twitterdan bakabilirsin...

TÜM YORUMLARI OKU (36)