Ekrem İmamoğlu'ndan 'Yaz Saati' Uygulaması Paylaşımı

Türkiye’de kalıcı yaz saati uygulaması, Berat Albayrak’ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde, 7 Eylül 2016 tarihli Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile başladı. “İleri saat” uygulaması, 2 Ekim 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan kararla kalıcı hale geldi. Tüm tepkilere rağmen hükümetin yürürlükten kaldırmadığı kalıcı yaz saati uygulaması, her gün yurttaşlara büyük bir zorluk yaşatmaya devam ediyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da, konuyla ilgili sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulundu.

"Yaz saati uygulamasına neden son verilmeli?"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İmamoğlu paylaşımına, 'Yaz saati uygulamasına neden son verilmeli? Anneler, öğrenciler, çalışanlar ve uzmanlar anlattı' notunu düştü.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
07.01.2022

Sabah evden çıkarken karanlık eve giriyorum yine karanlık. Şu anda Ankara’da işe gidiyorum. Hala sokak lambaları yanıyor. Kime faydası var bu saçmalığın elektirk şirketlerinden başka?

07.01.2022

Walking dead gibi hayat insanlar zombi oldu sayelerinde... Sırf katarlı kardeşleriyle saatler uyuşsun diye bu haldeyiz....

07.01.2022

06:00 kalkıyoruz lisede okuyan oğlum a kahvaltı hazırlıyoruz. 06:45 te evden çıkıp onu okuluna bırakıyorum araba ile 07:15 te eve dönüyorum. 07:30 küçük oğlanı uyandırıp ona kahvaltı yaptırıp hazırlayıp 08:00 gibi onu ana okula götürüyorum. 08:30 gibi de işime geçiyorum hava anca aydınlanmış oluyor. Hepimiz zombi misali karanlıklta hedeflerimizde oluyoruz. Akşam da saat 22:00 evde hayat bitiyor. Böyle hayatın ben taaaa.. CUMA günü bu işkencenin son günü deyip cumartesi ve pazar anca ukumuzu alıyoruz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ