Ekrem İmamoğlu'ndan Oyunculara ve Gençlere Pingsiz Türkiye Sözü

Oyuncular başta olmak üzere tüm internet kullanıcılarını etkileyen ülkemizdeki ping sorunu siyasilerin gündeminden düşmüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da pingsiz bir Türkiye için söz verdi.

En basit haliyle cihazdan alınan verinin sunucuya aktarılması esnasında geçen süre olarak tanımlayabileceğimiz ping özellikle online oyunlarda büyük bir problem teşkil ediyor. Ping arttıkça oyundaki gecikmeler de artıyor. Bu da haliyle anında tepki verilmesi gereken oyunlarda oyuncuların başına bela oluyor. Yeri geliyor bu problem dünyaca ünlü profesyonel oyuncularımızın bile yakasını bırakmıyor, hatta kariyerlerini etkiliyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ülkemiz gençlerinin ve oyuncuların problemlerinin farkında olan siyasiler elbette ki bizlere bir nebze de olsa umut veriyor. Ancak ülkemizin internet altyapısı ve yüksek ping değerleri de maalesef yakın zamanda çözüme kavuşacak bir konu gibi görünmüyor.

Mansur Yavaş, Twitch'te Katıldığı Yayında Sadece 1 Dakika 37 Saniyede Twitch'in Türkiye Rekorunu Kırdı
Mansur Yavaş'ın Pqueen İle Gerçekleştirdiği Tarihi Yayın Sosyal Medyada Büyük Yankı Buldu

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
20.03.2021

Genel kullanıcı pek farkında değil ama Türkiye de İnternet hızı ortalaması vasatın altında, İnternet sağlayıcıları tonla para kazanıyor zerre yatırımları yok, bu ülkede hiç bir şey düzgün yapılmıyor.

19.03.2021

Valla güzel vaat. Demokrasi yalanından daha gerçekçi... :J

19.03.2021

hadi bakalım nasıl olacak o merakla bekliyoruz

TÜM YORUMLARI OKU (11)