Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a Sert Sözler: "İstanbul'a İhanet Anlayışını Temsil Eden Biri"

Murat Kurum'un Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın daha önce söylediği "İstanbul'a ihanet ettik" itirafıyla tarif edilen bir sürecin bir parçası olduğunu belirten Ekrem İmamoğlu, "İstanbul temsilcilerle yönetilmez. İstanbul bir komuta merkezidir ve İstanbul’a “tam yol ileri” diyebilecek bir kaptan gerekir" dedi.

İmamoğlu, Murat Kurum'un bakanlık döneminde İstanbul için ortaya koyduğu tek şeyin "kupon arazi, boş arazi rezerv alan, kamu arazisi rantı" olduğunu öne sürdü.

Sözcü'den İpey Özbey'e konuşan İmamoğlu şöyle devam etti: "TOKİ, Emlak Konut, Şehircilik Bakanlığı eliyle İstanbul’a ihanet etme anlayışını temsil eden birini oraya koymuşlar. İnsan kaynağı tükenmiş bir partiden İstanbul’a da, Türkiye’ye de fayda gelmez."

Kaynak...

İmamoğlu konuşmasında ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Aydın Ayaydın'ın "22 yıldır AK Parti'ye oy vermedim" sözlerine göndermede bulundu.

İmamoğlu, "Bakın bir başka Büyükşehir’e “20 yıldır AK Parti’ye oy vermedim” diyen kişiyi aday yapmıştır. Bu, AK Parti’nin kendi içinde yaşadığı sıkıntıları göstermektedir."

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara ⬇️

"Murat Kurum, Aslında Erdoğan'ın İlk Tercihi Değildi" İddiası!
Polemik Büyüyor! Murat Kurum, İmamoğlu'nun 'Erdoğan' Göndermesine Yanıt Verdi
Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu? Anketler İstanbul'da Kimi Gösteriyor?

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
15.01.2024

:D:D:D "İstanbul temsilcilerle yönetilmez. İstanbul bir komuta merkezidir ve İstanbul’a “tam yol ileri” diyebilecek bir kaptan gerekir" Tam bağımsız Van'da üzerine vazife değilken miting yapan zafer işareti yapıp birilerini memnun etmek için çalışan, utanmadan seçim gecesi çıkıp 90 milyon insanın en önemlisi kendisine gönül vermiş olanların gözlerinin içine baka baka yalan söyleyen, İstanbullunun parası ile yabancı büyükelçileri ağırlayıp Türkiye üzerinde planlar yapan biri yani sen mi? :D::D:D:D:D:D

15.01.2024

Ekrem İmamoğlu'nun hizmetlerini öve öve bitiremedikten sonra İmamoğlu'nun AKP'li olduğunu iddia eden abla geldi de aklıma. Böyle bir kitleye güvenerek çıkartılmış bir aday Sayın Murat Kurum.

15.01.2024

ibb de havasını alır artık tarikat çöplüğü partiler,imamoğluyla devam.

TÜM YORUMLARI OKU (11)