Ekrem İmamoğlu’ndan İlk Paylaşım: İstanbul’daki Görevine Döndü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, 15 Mayıs sabahı yaptığı ilk paylaşımında, 'Ankara’da sabaha kadar sürdürdüğümüz siyasi mücadelenin ardından, İstanbul’da rutin İBB yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Milletvekili Genel Seçimleri'nden sonraki sabahta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ilk paylaşımını yaptı.

Dün gece sabaha kadar sürdürdükleri siyasi mücadelenin ardından belediyede rutin yönetim kurulu toplantısının gerçekleştiğini söyleyen İmamoğlu, "İstanbul için kısa, orta ve uzun vadeli planlarımızı ele aldık. İstanbul’a yoğun hizmet trafiğimiz artarak sürecek" ifadelerini kullandı.

Ankara’da sabaha kadar sürdürdüğümüz siyasi mücadelenin ardından, İstanbul’da rutin İBB yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. İstanbul için kısa, orta ve uzun vadeli planlarımızı ele aldık. İstanbul’a yoğun hizmet trafiğimiz artarak sürecek.”

YSK Başkanı Ahmet Yener Seçimdeki Son Oy Oranlarını Açıkladı

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.05.2023

Baktı ki böyle giderse seneye olan yerel secimlerde elden gidecek bari istanbula döneyim de bld başkanlığı koltuğunu kaybetmeyeyim demiş ve İstanbula sonunda dönmüş

15.05.2023

kaybedecek zaten

15.05.2023

başkanım, sabah kadar oylarımıza sahip çıkıp bu mücadeleyi verdiniz ya, bırakıp gitmediniz bu sayede de karşı taraf oldu bittiye getiremedi💖🙏🏻 2. turda inşallah her şey çok güzel olacak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ