Ekrem İmamoğlu’ndan Burcu Köksal Açıklaması: “Kendine Başka İş Bulacak!”

CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın, DEM Parti ile ilgili yaptığı açıklama kriz çıkarmıştı. Köksal, kazanması halinde belediyenin kapsının DEM Parti’ye kapalı olacağını söylemişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Burcu Köksal’ın bu açıklamasına tepki gösterdi.

Burcu Köksal’ın açıklamaları, CHP’de DEM Parti krizi yaratmıştı.

Tüm detaylar 👇

CHP’de Burcu Köksal Krizi: Genel Başkan Özgür Özel’i de Dinlemedi

CHP’li İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu, bugün İstanbul Bakırköy’de yaptığı seçim çalışmalarında Burcu Köksal’ın açıklamalarına cevap verdi.

İmamoğlu, başkanların her siyasi partiden vatandaşlara hizmet etmesi gerektiğini, böyle düşünmeyen varsa kendisine başka iş veya başka parti bulması gerektiğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu’nun açıklamaları 👇

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

İlçe Kongresi Karıştı: CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal Hastaneye Kaldırıldı

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
07.03.2024

Ben hizmet etmem dememiş. Partiye demiş, partiliye dememiş. Haklı da. Seçim kazanınca, bizim oylarımızı da aldınız deyip kadroya yanlamalarını istememiş kadın. Kendi kendine oy kaybetmeye devam ediyor İmamoğlu. Tebrikler.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde böyle demiyordunuz?

07.03.2024

Yahu kardeşim, TC yasaları DEM partiyi onaylamış, Yargıtay müsade vermiş, YSK seçimlere girmesinde sakınca görmemiş, Hazine seçim döneminde harcasın diye kasasına para koymuş! Sen neyin derdindesin ablacım?! Mesela tüm partilere kapımız açık derken HÜDAPAR da bu “Tüm partiler”in içinde mi?! Mesela laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmuş Cumhuriyet yıkıcısı AKP’ye niye kapın açık! Mesela Seçim zamanı DEM parti seçmenlerinden “ Listemiz elimizde, bizim aile bir 40-50 kişiyi götürür… silahlarımızı gömdük, gömdüğümüz yerden çıkartırız kullanırız” türü tehditler duymadık ama Akape seçmenlerinden çok duyduk, bu seçmenlerin partisine niye kapınızı açıyorsunuz, onu da açıklayın da bilelim!

07.03.2024

ulan m.kemal'in itleri diyen partiyi pempe g.tlü gibi yumuşatıyorsun "ysk onoylomoş" diyorsun hüdapara gelince laiklik karşıtı bıd bıdı. demlilere güveniyormuşta akpe seçmeni bilmem neymiş... yürrü lan hdpkk demli arkadaşlarınla zılgıt çek...

07.03.2024

Burcu köksal denilen kişiyi ihraç etmeliler CHP içinde ki İstanbulu kaybettirne tayfadansından olduğu belli

07.03.2024

Burcu köksal Afyonkarahisar belediye başkan adayı

TÜM YORUMLARI OKU (68)