Ekrem İmamoğlu’na Destek Olan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Ali Rıza Abdik Görevden El Çektirildi

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Ali Rıza Abdik, 13 Haziran 2024'te getirildiği görevinden yıl dolmadan ayrıldı. Abdik'in görevden el çektirildiği iddia edilmişti.

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada, "yoğun iş temposu" nedeniyle Ali Rıza Abdik'in görevini bıraktığını belirtilse de meselesinin aslının Abdik'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Çağlayan'daki mitingine katılması olduğu öğrenildi.

Sarıyer Söz'de yer alan habere göre, 5 yılı aşkın süredir İstanbul İl Başkanı olarak gören yapan Ali Rıza Abdik iddiaları doğrulayarak, görevden el çektirildiğini açıkladı. Verdiği röportajda yaşananları anlatan Abdik şu ifadeleri kullandı:

Gelecek Partisi üyeliğimden istifa ediyorum. Çağlayan Adliyesi'ne Ekrem Bey'e destek amaçlı gittik ve desteğimizi kendisine ilettik. Akabinde o gün cuma idi. Cuma sonrası genel merkezden bir bildiri geldi yani görevi bırakmam, el çektirilmem istendi. Hemen cumartesi günü de el çektirdim. Tabi genel merkez ile il başkanlığı arasında zaman zaman fikir ayrılıkları oluyor. Genel merkezde de arklı düşünen arkadaşlarımız olabiliyor bu bir siyasettir. Adliye gününe bu denk geldi, buna müteakip de görevi bırakmış bulunmaktayız. Genel merkezimizin kararına tabi saygı duyuyoruz.”

Ali Rıza Abdik'in açıklamaları:

Yüz Felçi Geçirdi, Çenesi Kırıldı: Milli Boksör Yavuz Özden, Cami Görevlisini Defalarca Yumrukladı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
YORUMLAR
04.02.2025

Kemal bey de CHP secmeni ile bunları meclise soktu.

04.02.2025

Asla bir akpli siyasiye güvenme. İster eski akp li olsun, ister şu anda akp de görev yapıyor olsun. Asla güvenmeyin. Davutoğlu, babacan, arınç, hepsi aynıdır.

04.02.2025

Kimse kimseye destek olmasın. Kimse kimseye arka cıkmasin güçlü makamını kullanarak zulm etsin herkes sussun. Tam istedikleri ortam

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ