19 Mart'ta Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki kişilerin gözaltına alınmasının ardından Ekrem İmamoğlu'nun lisans diplomasını iptal eden İstanbul Üniversitesi'nin önünde başlayan protestolar ülke çapına yayıldı. Eylemlerin merkezi ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bulunduğu Saraçhane binası. Miting havasında geçen buluşmalara katılım oldukça yüksek. Ancak Saraçhane'ye gidenler konuşmaların bitmesiyle sahip çıkılmadıklarından ve polis şiddetine maruz kaldıklarından şikayetçi.
Hala anlamadınız mı Chp sizi kullanıyor, siz şiddet görmüşsünüz yada görmemişsiniz umurlarında değil. Yeter ki, siz gençler Chp`nin ekmeğine yağ sürün gerisi onlar için önemli değil. Kızın bacakları mosmor olmuş, Chp sizi düşünmüyor. Ama siz Chp istediği için sokağa döküldünüz. İmamoğlu da düşünmüyor, orası çok açık.
Maalesef tarih tekerrür ediyor. Chp'nin organizasyon ve örgütlenme konusunda beceriksizliği gene ortada. Parti sadece kendini düşünen ve kendini kurtamaya çalışanlardan oluşuyor. Benzerini Gezi Park'ında da yaşadık. Canlarımız uğruna size inanılmaz bi fırsat yarattık ve o zaman da değerlendiremediniz. Şimdi de aynısı. O zamanda gelip konuşup bi sürü gazlı cümle söyleyip yok oluyorladı. Biz biber gazı yediğimizle kalıyorduk. Sonuç noldu; 1.5 ay sonra sessizce dağıldık. Sosyal medyada bile bi ton siyasal ve sosyal bilimci izlenmesi gereken adımları anlattı, aynı kalifiyedeki başka insanlar zaten partide vekil ama yok, bi strateji yok, krizi fırsata çevirme yok, hiç bişey yok sizde. Bugun ben ve eski geziciler Saraçhane'de direnmiyorsak sebebi Chp'dir.
onedio polise asit atanlari paylaştiniz mi..