Ekrem İmamoğlu: 'İstanbullulara Ucuz ve Sağlıklı Ekmek Sağlamak İçin Elimizden Geleni Yapacağız'

Dolar/TL kurundaki hızlı yükselişle birlikte un fiyatları da hızlı şekilde arttı. Bu artışla birlikte İstanbul'da ekmeğin fiyatı 3.5 TL'ye yükseldi. Bu yükselişle birlikte yurttaşlar, İBB'nin Halk Ekmek büfelerine akın etti.

İmamoğlu'ndan açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından ekmek fiyatlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Un fiyatlarındaki büyük artışa değinen İmamoğlu, “Halk Ekmek, 2022 yılı için un ihalesine çıktı. 2021'de 1 çuval un 127 TL iken, bu yıl çuval başı en düşük teklif 325 TL oldu. İstanbullulara ucuz ve sağlıklı ekmek sağlamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
12.12.2021

Bir taraf açlığı övüyor bir taraf kimse aç kalmasın diye uğraşıyor.

12.12.2021

Bunları böyle ulu orta söylemeyin. Halka yapılan hizmeti hazmedemeyip iftira üzerine politika yürüten suç işleri bakanının radarına giriyorsunuz sonra.

13.12.2021

Doğru tahmin ettin akpli değilim. Bu arada dip not olsun sizin eleştirdik diye bizi akpli ilan ettiğiniz İmamoğlu yeni Erdoğan olacak. Erdoğan kimin projesi ise İmamoğlu onun devamı.

12.12.2021

Mecbur zam yapılacak sene başında 1.75 olan fırın ekmeği 3 lira oldu halk ekmeğin hakkı 2 lira falandır şuan. Fırınlar pahalı olduğu için halk ekmeğe yüklendi millet ucuza aldıkları un bitince yeni un siparişi güncel fiyattan olacak zam keyfi değil mecburi artık.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ