Ekrem İmamoğlu ile Birlikte Gözaltına Alınan İsmail Saymaz'ın Eşinden İlk Açıklama Geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gözaltına alınanlar arasında gazeteci İsmail Saymaz da vardı.

Gözaltıların yankısı sadece ülkemizde değil dünyada da sürüyor. Dış basına ve siyasilere de yansıyan gözaltılarda ifadelerin alınmasına başlandığı öğrenilmişti.

Candaş Tolga Işık, İsmail Saymaz'ın eşi Şeyda Saymaz'la konuştuğunu açıkladı.

Şeyda Saymaz'ın eşinin gözaltına alınması ve güncel durumuyla ilgili şu ifadeleri kullandığını açıkladı:

'Dün sabah erken saatte polisler geldi. Arkadaşımızın evinde kalıyorduk. Onların evini de aradılar. Bekliyorduk zaten. Şu an ben de avukatlarımız aracılığıyla haber alabiliyorum İsmail'den. Son gelen bilgi İsmail'in morali iyiymiş, ifadesinin alınması için bekliyoruz. Emniyet'te Ekrem Başkan'la karşılıklı nezarette kalmışlar dün gece... İddia edilen suçlamalarla ilgili İsmail, Avukatımız Aslı Kazan'a bir açıklama yaptı. O açıklamada tüm iddialara tek tek yanıt verdi. Arayan soran mesaj gönderen herkese ailemiz adına teşekkür ederim' dedi.

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ekrem İmamoğlu’nun Annesi Hava İmamoğlu’nun Gözyaşları: “Oğluma ‘Girme Bu İşe’ Dedim”
Galatasaray Üniversitesi Öğrencileri Diploması İptal Edilen Prof. Dr. Naciye Aylin’e Destek İçin Bir Arada!
Vatandaşlar İmamoğlu’nun Gözaltına Alınması Hakkında Sokak Röportajında Konuştu: “Kendi Diplomaları Nerede?”
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Arnavutluk'un Yapay Zeka Bakanı Rüşvet Aldığı İçin Görevden Uzaklaştırıldı İddiası Ortalığı Karıştırdı