Ekrem İmamoğlu'dan Sezen Aksu Paylaşımı: 'Kimse Gündem Değiştirmek İçin Bu Sesleri Kısamaz'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sezen Aksu'nun bir şarkısındaki Hz. Adem ve Hz. Havva sözleri üzerinden başlayan tartışmaya ilişkin bir paylaşımda bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sezen Aksu'nun bir şarkısı üzerinden başlayan tartışmalarla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.

Paylaşımında, 'Sanatçıdır konuşacak' diyen İmamoğlu, 'Sanatçılar bu ülkenin iç sesidir. Kimse gündem değiştirmek için bu sesleri kısamaz' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR
18.01.2022

bu toplumun dini değerlerine hakaret etmeyi neden bazı kesimler çok şiddetli bir şekilde savunuyor.kimse gelip diğer konularla kıyaslama yapmasın tek bir konu var ortada hz.adem ve hz.havva ya neden sözde asıl söylenmek istenen orada farklı denerek cahil deniyor inan veya inanma kardeşim neden saygısızlık yapıyorsun ya bunu bırak sezen aksuyu cübbeli ahmet ya diyanet işleri başkanı bile söylese herkes aynı tepkiyi gösterir sezen aksu kim ki

18.01.2022

KONUDAN BAĞIMSIZ, ALAKASIZ BELKİ AMA BİLMEDİĞİMDEN SORUYORUM. ASLINDA NE DEMEK İSTEMİŞ "CAHİL" DİYEREK.

18.01.2022

Sezen Aksu normal bir insan olsa çıkıp "Ben hakaret kastıyla yazmadım şarkıyı fakat insanlar dini değerlere hakaret olarak algılamış. Bundan dolayı özür diliyorum" derdi ama demez çünkü normal bir insan değil. Bu olayla ilgili bu kadına karşı samimiyetsiz açıklamalar yapanların insanlığı kaç dirhemse sezen aksunun insanlığı da o kadar. Bir taraf inançlıların düşüncelerini hiçe sayarak dini değerleri hoyratça kullanıyor dini kullanan bir kısım da bunu fırsat bilerek samimiyetsiz açıklamalarda bulunuyor. Al birini vur ötekine!

18.01.2022

Sezen Aksu da zamanında savunduklarının gazabına uğruyor şimdi tabii durum burada sınırlı değil ülkenin gittiği yönü şöyle açıklarsak şuan 90'lar da yapılan dizilere gülüyoruz 70'ler de yapılan kemal Sunal filmlerine gülüyoruz onlarla yeni yapılan hiçbir şey yok neredeyse o filmler bile sansüre uğruyor bugün o günlerde insanlar daha mı inançsız şimdi mi herkes inançlı peki neden göremiyoruz insani yanlarımız neredeyse bitti bitecek 20 kişi toplanıp milyonlarca kişinin temsilcisiymiş gibi hareket ediyor şarkı yapamıyorsun film çekemiyorsun ne yaparsan yap birilerine çarpıyor ama çok demokrasiyi savunuyoruz hıhı

TÜM YORUMLARI OKU (27)