Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Özgür Özel'i Tebrik Etti

Dün gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultay'da Genel Başkanlık için yapılan oylama ile Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 38. Olağan Kurultayı'nda gerçekleşen genel başkanlık seçimlerinde ikinci turda Özel, 812'ye 536 farkla Kılıçdaroğlu'nu geride bıraktı.

Divan Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin yeni genel başkanını Özgür Özel olmasını duyurduktan sonra Özgür Özel konuşma yaptı.

Özgür Özel, konuşmasında yerel seçimlerin yaklaştığını söylemek "Yarın sabah 09.30'da 81 il başkanımla yarınki Parti Meclisi sürecini görüşmek üzere toplantı koydum, kendilerini davet ediyorum." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Özel'i tebrik ederek "Değişim sırası Türkiye'de" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun Twitter üzerinden paylaştığı tebrik mesajı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
05.11.2023

değişmesi gereken okadar çok şey varki alaattinin sihirli lambası gerek şu an hayatta olanlarin rahata kavusabilmesi için: )

1-2 seçim sonra Hakan Fidanın karşısında İmamoğlu ya da Özeli göreceğiz. Ülkede kaos biter, millet özgür hayatına dönerse Hakan Fidan kurtlar vadisi filim müziği editte kalır. Ama kaos devam ederse ülke insanı çoban arar, Fidana oynar gibime geliyor... Azcık yakın tarihe bakınca

05.11.2023

Aynen en iyisi heykelden başka bir şey yapamayan CHP ye oy vermek boşuna havlamayin bu millete yaptığınız zulümlerin devri geçti bir daha da gelmeyecek biraz da özgür özele saplariz

05.11.2023

Şahdık şahbaz olduk.

02.02.2024

Aynen heykelle çağ atlayarak şah olduk dimi ayyaş gerizekalı heykel kafalı 🤣🤣🤣

TÜM YORUMLARI OKU (14)