EKPSS Tercih Sonuçları Açıklandı mı? EKPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? EKPSS Sonuçları Ertelendi mi?

EKPSS tercih sonuçlarını bekleyen adaylar tercih döneminin sona ermesinin ardından gözlerini ÖSYM'ye çevirdi. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na giren adaylar tercih dönemlerini tamamladılar. EKPSS tercihleri 5 Ocak'ta başlamış ve 14 Ocak'ta sona ermişti. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebilecekler. Bu tercih döneminin ardından seçilen adaylar yerleştirme ile engelli memur kadrolarına atama yapılacak. Peki, EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları açıklandı mı? EKPSS sonuçları ertelendi mi? İşte detaylar...

EKPSS 2022 tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı EKPSS adaylarının gündeminde yer alıyor. 05 - 14 Ocak 2022 tarihleri arasında tamamlanan tercih döneminden sonra gözler EKPSS tercih sonuçlarına çevrildi. Yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde...

EKPSS Sonuçları Açıklandı mı?

Geçtiğimiz yıl EKPSS tercihleri 19 Ocak'ta sona ermiş, sonuçlar ise 26 Ocak'ta açıklanmıştı. EKPSS tercih sonuçlarının bugün (8 Şubat) açıklanacağı söylenmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, EKPSS tercih sonuçlarının ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. 8 Şubat'ta açıklanması beklenen sonuçlar 17 Şubat 2022 tarihine ertelendi.  Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebilecektir.

2022 EKPSS YERLEŞTİRME TERCİHLERİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN.

EKPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

8 Şubatta açıklanacağı söylenen EKPSS sonuçlarının 17 Şubat 2022 Perşembe gününe ertelendiği bildirildi. EKPSS sonuçlarının saat kaçta açıklanacağına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

EKPSS Yerleştirme Sonuçlarını Nereden ve Nasıl Öğrenebilirsiniz?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Kurumlar yerleştirme bilgilerini, elektronik ortamda mevcut erişim şifreleri ile edineceklerdir. Bu amaçla internet erişim şifresi edinmemiş kurumların, ÖSYM Çağrı Merkezinden (444 67 96) erişim şifresi edinmeleri gerekmektedir. Bir kadroya yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

EKPSS 2022 Tercih Sonuçları Açıklandı mı, Ne Zaman Açıklanacak? EKPSS Tercih Sonuçları Sorgulama...
Tüm Gözler ÖSYM’de! EKPSS Sonuçları Açıklandı mı? EKPSS Nedir?
2022 Engelli Memur Atamaları Ne Zaman Yapılacak, Engelli Ataması Hangi Gün Yapılacak, Atamalar Ertelendi Mi?

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı