Ekonomist Özgür Demirtaş'tan Gaz Rezervinin Bulması Halinde Türkiye'nin Nasıl Bir Yol İzlemesi Gerektiğine Dair Önemli Yorumlar

Türkiye'nin atacağı adımları gerçekten merak ediyorum.

Finans Profesörü Özgür Demirtaş'ın "Venezuela’da, bir Bidon Petrol, bir tane Damak Çikolata bile etmiyor..." ifadelerini kullandığı tweet epey tepki çekmişti.

Sizlere burada anlatmıştık;

Finans Profesörü Özgür Demirtaş Venezuela Üzerinden Petrol ve Damak Çikolata Örneği Verince Büyük Tepki Çekti!

Tepkilerin ardından şimdi de Karadeniz’de bulduğu söylenilen gaz rezervinin güzel bir haber olduğunu söyleyerek bundan sonra Türkiye'nin nasıl bir yol izlemesi gerektiğini anlattı, yorumladı.

Siz neler düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
21.08.2020

paranın hepsini kendi aralarında yemeyip fakire de üç beş bir şey vermelerinden daha büyük bir hayal kuramıyorum.

21.08.2020

yorumları okuyunca gelecek Türkiye'si canlandı gözümde, içim rahatladı.. umarım böyle bir şey çıkarsa tabi ki değerlendirmeler olumlu yönde olur

22.08.2020

şöyle düşünüyorum , ülkede üretilen araba dahil her şeyin fiyatı avrupadaki vatandaşların ulaştığı fiyatların çok üstünde . avrupada üretilen bir buzdolabından ortalama maaşlı avrupalı maaşıyla 2-3 tane alabiliyorken , türkiyede 1 tane anca alınıyor . araba derseniz burada üretildiği halde avrupanın 2 katı . e şimdi bizde böyle düdüklemeye meraklı bir devlet yönetimi ve düdüklenmeye bu kadar hazır ve gönüllü bir halk olduğu sürece , ki bu doğalgaz varsa eğer hiçbir boka faydası olmaz . giren kazık kısalmaz . yani bu durumda pekte umurumda olmaz . (tabii eğer saydığım şeyler gibi olursa) iyi şeylere vesile olmasını isteriz tabii .

TÜM YORUMLARI OKU (5)