Ekonomik Krizde de Makyajınızı Yapabilmeniz Adına 50 TL'nin Altındaki Makyaj Malzemeleri

Hem cildime, makyajıma önem vereyim hem de çok pahalı ürünler kullanmayayım diyenler için 50 TL altındaki kozmetik ürünlerini derledik. İhtiyacı olan seçsin, beğensin, alsın bakalım.

Önce cildini nemlendirmek isteyenler için Dirty Works Miracle Cream

Cildinizin tüm ihtiyacını karşılayacağını belirten bu krem indirim dönemlerinde 20 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Ayrıca Dirty Works'ün gece kremine de göz atabilirsiniz. Resmen öneriyoruz!

Güneş koruyucu kullanmanın da önemini unutmamak lazım.

Hydro Boost City Shield Güneş Koruyucu Spf 25 ürünü fiyatı ise indirimsiz olarak 45 TL fakat sıkça indirime giriyor ve o dönemlerde de fiyatı 31 TL civarında oluyor.

Makyaj bazı olarak; Deborah Face Perfect Primer Mattifying

41,90 gibi bir satış fiyatı olan bu ürün indirimlerde 20 TL gibi bir fiyata raflarda yerini alıyor. Deborah ürünleri pek tercih edilmiyor ama mutlaka bir şans verilmeli.

Kapatıcı önerisi için; Rimmel London Match Perfection Kapatıcı

Bu kapatıcı resmen hayat kurtarır. Morlukmuş kızarıklıkmış hiçbir şey dinlemiyor. Hem de ufak boyutu sayesinde bel çantanızda bile gezdirebilirsiniz. Satış fiyatı ise 31,90.

Çok kapatıcı olmasın biraz renk eşitlesin diyenler için; Pure Beaty BB Krem

Aynı markanın CC kremi de son derece başarılı. Fakat renk konusunda denemeden almamanızı öneriyoruz. Çok açık tenliyseniz size biraz koyu renkli gelebilir. Satış fiyatı ise 39,90.

Fondöten olmadan olmaz diyenlere de Golden Rose Stay True Face & Body

Normalde satış fiyatı 40 TL gibi bir tutar iken indirim dönemlerinde 20 TL gibi bir fiyata alabiliyorsunuz. Mac'in face&body'sine muadil olabilecek bir ürün. Hem de oldukça uygun fiyatlı.

Kremsi bir kontür paleti isteyenler için Revolution Kontür Kiti

35 TL olan satış fiyatı ile oldukça uygun fiyatlı bir kontür kiti olsa da indirim ile 25 TL gibi bir fiyata alabiliyorsunuz. Kremsi yapısıyla da son derece güzel dağılıyor hem de evladiyelik bir ürün olarak makyaj çantanızda yerini alıyor.

Allık için de oldukça güzel renk seçenekleri olan Golden Rose Terracotta serisini buraya bırakalım.

Çok uzun süre kullanabileceğiniz allığınız için ödeyeceğiniz tutar ise 39,90. Hafif parlak bir görünüm veren Terracotta'nın açık renklerini aydınlatıcı olarak da kullanabilirsiniz.

Sıvı aydınlatıcı sevenlere ise Pastel Sun Light serisi uygun olacaktır.

Oje gibi görünüşü ile sizi aldatmasın vallahi ben kullanıyorum ve son derece memnunum. Yüzünüzde kalıp gibi durmuyor hem de toz aydınlatıcılar gibi aşırı da olmuyor. Doğal bir parlaklık için birebir. Ayrıca mat fondötenlerinize de karıştırabilirsiniz. İki renk seçeneği olan Sun Light serisinin fiyatı ise 19,50 TL.

Toz aydınlatıcıdan şaşmam diyenlere Pastel Profashion Aydınlatıcı

Pek meşhur olmadı bu ürün ama son derece kullanışlı aslında. Öyle 200 TL verip de alacağınız çoğu toz aydınlatıcıdan daha iyi olduğunu da söylemeden edemeyeceğiz. Fiyatı ise 26,50.

Gelelim göz makyajına. Bol renk seçeneği ile Makeup Revolution Redemption Far Paleti Iconic 3

Kahve tonları olmazsa olmazımız. Bu paleti alın 15 sene kullanın bak cidden şaka yapmıyoruz. Bu kadar bol rengin olduğu bir paletin fiyatı ise 29,90.

Eyeliner olmadan gözlerimi belli edemiyorum diyorsan; Cecile Very Black Eyeliner

20 TL gibi bir fiyatı olan bu ürünü indirimde 15 TL'ye alabiliyorsunuz. Ayrıca Cecile'in dudak kalemlerini de öpüp öpüp alnımıza koyasımız var...

Göz kalemi çeşitliliğinden vazgeçemeyenler için Pastel Show By

Ayrıca bu kalemlerin kahverengi tonları ile harika çiller yaratabilirsiniz. Kıppps! Fiyatı da 11,75.

Maskara tercihi için de Essence Extreme!

En iyi uygun fiyatlı maskara hangisi denilse bir saniye bile düşünmeden bu maskarayı önerirdik herhalde. 15 TL gibi bir fiyata satın alabileceğiniz en iyi maskara bu...

Kaşları da unutmayalım. Pastel Profashion Eyebrow Maskara Kaş Maskarası

Kaş kalemi çok ağır bir görünüm veriyor bu nedenle kaş maskaralarını tercih etmekte fayda var. Yoksa böyle tüm yüzümüz kaş oluyor gidiyor. Yazık vallahi. Fiyatı ise 19,25.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
04.09.2018

onu bunu geçtim bu makyaj bloggerlarının ağzında neden hep aynı laflar dolanıyor benden başka fark eden yok mu? "gibi bir fiyatı var, gibi bir fiyata sahip, bu minnoşlar indirimde, bu tontişlerden hemen bir tane kaptım, şu ballara bakar mısınız (çok fazla çiçek böcek emojisi)" yemin ederim normal konuşan bir tane makyaj bloggerı görmedim hepsi gerizekalı aq ayrıca far paletine 15 sene kullan demişsiniz he anam kullan da cilt kanseri ol millete çok güzel tavsiye veriyosunuz

04.09.2018

yav nemlendirici ve güneş kremini anlarım da öbürleri ne amk şimdi götünüze giyecek donunuz yok hala rimelin maskaranın peşine düşmüşsünüz olmasa ne olacak ne kaybedeceksiniz ?

04.09.2018

Götüne giyecek donu olmayan zaten alamayacak bunları. Daha pahalılarını alırken, ekonomik kriz yüzünden ucuz olanları tercih edecek insanlara yapılmış bir içerik.

04.09.2018

Dirty works miracle cream kuru ciltlere öneririm arkadaşlar nemlendirici almadan önce hangi cilt tipine gittiğini araştırın yoksa yağlı olan cildiniz daha fazla yağlı olabilir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ