Ekonomik Kriz Konuşmak İsteyen Öğrencilere Ülkü Ocakları Üyelerinin Saldırdığı İddiası

Alım gücünün düşmesi, hayat pahalılığı, her gün gelen yeni zamlar derken öğrenciler de gidişat hakkında seslerini duyurmak adına bir forum düzenleyerek konuşma kararı aldılar. Ancak iddiaya göre o foruma Ülkü Ocakları üyeleri saldırdı.

Mülkiye Dayanışması tarafından yapılan paylaşım ile, 'Ülkü Ocaklarına mensup faşist çeteler, ekonomik krizi konuşacağımız Perşembe günündeki forumumuz nedeniyle okulumuza ve öğrencilere saldırmıştır. O sırada orada bulunan polis, saldırgan grubu izlemekle yetinmiş, daha sonrasında ise korumasına almıştır. Yüzbinlerce üniversite öğrencisinin açlık sınırının altında yaşadığı, maddi koşulları daha iyisine el vermediği için cemaat yurtlarına mahkum bırakıldığı, geçinebilmek için okulundan fedakarlık yapıp çalışmak zorunda kaldığı ülkemizde ekonomik krize dair konuşmak suçsa eğer, bizler bu suçu işlemeye razıyız. Bizleri susturmak için üzerimize salınan faşist çetelere de, bizleri açlığa ve sefalete mahkum eden tek adam rejimine de boyun eğmeyeceğiz!' denildi.

twitter.com

İşte o görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
08.12.2021

bunlar neyi savunduğunu bile bilmiyor ya ona acıyorum. ulan akp'liler bile sizden akıllıdır lan aptal herifler. bu kadar kullanılmaya müsait beyinsiz topluluğu nasıl oldular hayret ya

08.12.2021

Bir haber başlığında ülkücüler yazıyorsa "acaba bu sefer nereye saldırdılar" diye düşünüyorum

08.12.2021

Ülkücü diye başlayan haberler her zaman 'toplanıp bir yere saldırdılar' veya 'toplanıp birini dövdüler' şeklinde ilerliyor. Düşünmeden, sorgulamadan, akıl yürütmeden sadece hedef gösterilen yere saldırı. Hedef gösteren ( bunları kullanan) kişiler, dün dövdükleri kişiyi bugün övmelerini istese... Hiç düşünmeden bu defa da övüp alkışlarlar. İlginç bir zeka seviyesi.

TÜM YORUMLARI OKU (9)