Ekonomiden Şikayet Eden Gençlere, 'Bunların Eline Pasaportu Verip Göndereceksin' Diyen Gurbetçi

Kanal Dünya isimi sokak röportajına konuşan bir genç, ekonomiden şikayet ederken başka bir vatandaş da şikayet etmemelisiniz dedi.

İki vatandaşın karşılıklı konuştuğu sırada ise bir başkası araya girdi ve gençler için, 'Ben Tayyip Erdoğan'ın yerinde olsam veririm pasaportu gönderirim yurtdışına' dedi. Sonra ise Avustralya'dan geldiğini söyledi...

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
YORUMLAR
12.10.2022

Doktor gitsin der tabi, doktor dil sertifikasını alıp gidiyor, iş de buluyor, insanca yaşıyor. Dayının istediği Avrupa'da zorlanacaklar gitsin de pişman olsun gittiğine. Aaa siz haklıymışsınız desinler. Bu kadar da karanlık ve kötü işte kalpleri.

12.10.2022

Kendim yurtdisinda yasiyorum, bunlari anlatayim, gotum agiriyor, cukum agiriyor diye calismayip sosyal yardimla yasayan parazit bunlar. Sorsan din allah kuran, isleme gelince kul hakki yeme, vergi kacirma, "siyah" calisma (kara para degil haa, sakin demeyin yoksa zorlarina gider, siyah olacak o). Sonra turkiyeye gelip ahkam keserler. Bi kere birine dedim, ne surunuyorsun madem oyle, cik git tr'ye hemen kivirdi, ya nasil gidim, niye dedim orda krallar gibi yasa iste amk, burda ne isin var.

12.10.2022

Abi yaş vermemişsin? Şimdi gençler ama mesela hangi yaş aralığındaki gençler? Mesela ben mesela? Hani olur biri okur "iyi fikir lan" der yollar falan... Ha pasaportum da var benim bu arada şaapmasın yani :)) Sitcom karakteri gibisiniz yaa :)))

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ