'Ekonomi İyi Diyip Ay'a Gidiyoruz' Diyen Vatandaşı Kafaya Alan Emekli: Havaya Bakın Çamaşır Makineleri Uçuyor

Kendine Muhabir isimli YouTube kanalı, mikrofonu sokaktaki vatandaşa uzattı. O vatandaşlardan birisi ekonomiyi övüp, kimse aç değil dedi.

İnsanlar aç değil diyen o vatandaşa göre ekonomi kötü diyebilmek için insanların yamalı pantolonla gezip birbirlerini öldürmesi gerekiyormuş...

Ardından ise 'Cumhurbaşkanımız Ay'a çıkıyoruz dediğinde buna bile karşı gelen kesimle karşı karşıya' diyen o vatandaşla emekli bir vatandaş dalga geçti.

Emekli olduğunu söyleyen vatandaş, röportaja dahil olarak, 'Siz hep millete bakıyorsunuz biraz da gökyüzüne bakın, buzdolapları, çamaşır makineleri uçuyor' dedi.

İşte o anlar:

O röportajın tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Popüler İçerikler

Modanın Yeni ve İlginç Trendi: 'Altına Çiş Yapmış' Temalı Kot Pantolon!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
18.02.2021

Ekonomi kötü diyebilmemiz için "insanların birbirini öldürmesi ve insanların çıplak veya yamalı pantolonlarla gezmesi" lazımmış. Hala yaşıyorsan ve üzerinde kıyafetin varsa sıfır sıkıntı. Düşünce şekline rövaşata çakayım senin

18.02.2021

Senin yediğin saman ithalmiş ekonomiyi yamalı giysiyle ölçen zat. :) İnek çok ki saman yetmiyor, amcanın bilincinde olmayan samanın ithal edildiğini bile bilmeyen bir ton okumuş insan var.

18.02.2021

ahhahahaahahahahahaa yemin ederim en güzel yöntemi bu adam bulmuş başka türlü bunlarla uğraşılmaz bak nası sustu diğer adam ahahahahah gerizekalı ekonomi iyiymiş de kimsenin pantalonu sökük değilmiş. lan beyinsiz mal adamın cebinde para olmasa senin gibi dükkanların önünde niye gezsin aq. zaten orda ne işi var parasız adamın aptal yaa tam aptal. umarım sen gezersin bi gün sökük pantalonla.

TÜM YORUMLARI OKU (9)