Ekolojik Yaşam Uzmanı Erkan Şamcı, Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti! Erkan Şamcı Kimdir, Kaç Yaşında?

Katıldığı televizyon programlarıyla tanınan, ekolojik yaşam uzmanı, araştırmacı, aktivist, yazar, Radyo ve TV Programcısı Erkan Şamcı, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Şamcı, yarın son yolculuğuna uğurlanacak. Erkan Şamcı'yı tanımayanlar ya da hayatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler 'Erkan Şamcı kimdir, kaç yaşında? Erkan Şamcı nereli?' sorularına da yanıt arıyor. İşte tüm detaylar...

Gündüz kuşağında kimyasaldan uzak, ekolojik ürün tarifleri ile tanınan ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı'dan sevenlerini yasa bağacak haber geldi. Bir süredir Covid-19 ile mücadele eden Erkan Şamcı 63 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Şamcı'nın eşi Instagram hesabından sevenlerine duyurdu.

''Başımız Sağ Olsun…”

Şamcı’nın eşi vefat haberini “Değerli eşim Erkan Şamcı, 4 Şubat 2022 tarihinde Hakk’ın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Pazar günü Fethiye’de Rıdvan Cami’nden kaldırılıp öğle namazını müteakiben Çatalarık Mezarlığına defnedilecektir. Başımız sağ olsun…” sözleriyle duyurdu.

Erkan Şamcı Kimdir, Kaç Yaşında?

Erkan Şamcı, 1959 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimini Anadolu'nun farklı şehirlerinde tamamladı. Ardından 1984 senesinde Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun oldu. Şamcı, ekolojik yaşam uzmanı, araştırmacı, aktivist, yazar, radyo ve TV programcısıdır. Erkan Şamcı katıldığı televizyon programlarında doğal şampuan yapımından, biber ve domates yetiştirmeye, doğal bulaşık deterjanı yapımından çim döşeme ve ekme konularına kadar bilinmesi gerekenleri anlatmasıyla adını geniş bir kitleye duyurdu. Şamcı, TV360, 24 TV ve TRT gibi kanallarda program hazırlayıp sundu.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Fatma Girik'in Bakıcısı İlk Kez Konuştu: 'Test Yapılsaydı Belki Yaşıyor Olurdu'

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR

Karbonattan yaptığı dezenfektan işe yaramamış demek ki. Allah rahmet eylesin, hep güleryüzle konuşan değişik bi abimizdi. Yeşil fularını hiç çıkarmazdı.

05.02.2022

Koreli mi bu adam

08.02.2022

Allah rahmet eylesin nurlar içinde olsun çok üzüldüm 😢

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ