Ekmeleddin İhsanoğlu Sosyal Medyanın Gündeminde: CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayıydı, 24 Haziran'da Erdoğan'a Oy Verecek

2014’teki Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP ve MHP’nin ortak adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkan Ekmeleddin İhsanoğlu oyunu kime oy verecek? MHP’den gelen teklifi kabul eden ve partinin İstanbul milletvekili olarak siyaset yolculuğuna devam eden  İhsanoğlu, Odatv’nin sorusuna şu yanıtı verdi:

“Cumhurbaşkanlığı seçimi bittikten sonra bu konularda konuşmama kararı almış idim. Partiye davet edildim. Partiye katıldım, partinin milletvekili olarak parti disiplinine uymaktayım. O bakımdan, burada parti hangi tercihi yapıyorsa, ona ben katılıyorum.”

Oyunu isim vermeden Erdoğan'a vereceğini açıklayan Ekmeleddin İhsanoğlu sosyal medyanın gündeminde 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR

Ben de Erdoğan'ı istemiyorum ama Erdoğan'ın gitmesinden önce Kılıçdaroğlu'nun gitmesi lazım.Elimde dosya var dedi sonra sesi çıkmadı.Chpnin başına kaset skandalı sayesinde geldi.Ekmeleddin İhsanoğlu gibi bir adamı Cumhurbaşkanı adayı yaptı.Partiye ne kadar pkklı varsa doldurdu.Fetö'ye karşı tavır alamadı.Bu adam varken Chp'den hiçbir şey olmaz.Bakkalım olsa başına koymayacağım çaptaki biri Chp'nin genel başkanı şaka gibi gerçekten.

Hatta Chp Kapatılmalı.Bu çok radikal gelebilir ama duygusal değil de mantık çerçevesinde düşünmek lazım.Atatürük'ün partisi kapatılmaz diye değil Atatürk'ün partisi ne halde? diye bakmak lazım.Chp kapatılmalı.Neden?Chp o kadar kötü yönetildi ki.%25 bandına sıkıştı kaldı bunun da sebebi geçmişinden gelen yükler.Genel olarak konuşursak(İstisnalar elbette olacaktır)Muhafazakarlar Chpye hayatta oy vermez Kürtler Chpye oy vermez.Şuanki pkk yandaşlığı sebebiyle milliyetçiler oy vermez.Atatürkçülerin azalması sebebiyle onların bile bir kısmı oy vermiyor.Bu parti sırtında taşıdığı bu yükle daha ileriye gitmez.Bazen bir şeyi düzeltmek için yıkmak gerekir.Chp oyları yeni bir partide toplansa bir de saydığım kesimlerin ön yargısı olmayacağından onlardan da oy alsa %35-40 bandına gelmesi çok olası.

19.04.2018

Yani diyor ki artık çevrenizdeki insanlara dikkat edin. İyice ölçün, tartın, gerekirse sınayın, öyle arkadaşlık kurun. Dışına tav oluyorsunuz içi kof çıkıyor. Sekmeleddin en son örneklerden.

19.04.2018

Chp'nin bu adamı seçmesi hataydı zaten dönek herif

TÜM YORUMLARI OKU (40)