Ejderhaların Annesi Emilia Clarke'a Hastalığıyla Oluşturduğu Farkındalık İçin Prens Tarafından Madalya Verildi

Güzeli güzeli Emilia Clarke dünyaca ünlü 'Game of Thrones' dizisi ile popülaritesini katlayarak kariyerine devam etmiş çok sayıda hayran kazanmış başarılı aktrisilerden birisi.

"Senden Önce Ben" gibi başarılı filmlerde yer almış doğal bir güzelliğe sahip Clarke yaptığı işlerle sürekli ayakta alkışlanıyor...

Daha kariyerinin ilk senelerindeyken beyin anevrizması teşhisi konulan Clarke, ameliyatlarla boğuşurken bir yandan da kariyerine devam etmişti.

Detaylar için👇

Beyin Anevrizması Geçiren Game of Thrones Yıldızı Emilia Clarke, Hastalığıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu

Hastalığı tamamen atlatan 'Game of Thrones'un Kraliçe Daenerys'i, Prens William ile buluştu! Emilia Clarke Windsor Kalesi'nde kraliyet tarafından verilen bir madalya ile onurlandırıldı.

Prens William, Emilia Clarke'a Windsor Kalesi'nde bir onur nişanı takdim ederek ejderhaların annesi ile bir araya geldi.

Çarşamba günü, 41 yaşındaki Galler Prensi, Game of Thrones yıldızı ve annesi Jennifer Clarke'a, SameYou yardım kuruluşunun kurucuları olarak beyin hasarı olan kişilere verdikleri hizmetlerden dolayı Britanya İmparatorluğu'nun "Üstün Hizmet Nişanı"madalyalarını takdim etti.

"Westeros'tan Windsor'a, @emilia_clarke ve annesi Jennifer'a beyin hasarlarının iyileştirilmesine yönelik bakım hizmetlerini destekleyen @sameyouorg ile birlikte yürüttükleri hayır işleri için bugün onur madalyalarını takdim etmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum 🎖️ Bugünün tüm sahiplerini tebrik ederim!” diye ekledi Prens William'ın ekibi.

'Game of Thrones' oyuncusu bu onuru, annesiyle birlikte beyin hasarı olan insanlar için yaptıkları önemli çalışmaların bir meyvesi olarak nitelendirdi...

İlginizi çekebilir:

Artık Sarışın Olmaya Karar Veren Camila Cabello Yeni Tarzıyla Oyuncu Büşra Pekin'e Benzetildi
Resmen Yüz Nakli Geçiren Kelly Osbourne "Hiç Estetiğim Yok" Açıklaması Yapınca Göz Sağlımızdan Şüphe Ettirdi
Robert Pattinson'ın Bir Modelle Verdiği Pozlar Akıllara Nişanlısını Getirip Üstüne Kıskançlık Krizine Soktu

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Yurt Dışında Türk'e Benzetilmemekten Gurur Duyanların 'Eziklik Psikolojisi' Olduğunu Söyleyen Kullanıcı
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
YORUMLAR
22.02.2024

Yolun açık olsun Khaleesii ,Allah başarılarını daim etsin...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ