Ehliyetini Yenilemeyenler Dikkat: Son Tarih 31 Aralık!

Ehliyet yenileme süreci için son tarih 31 Aralık 2024. Tarih yaklaştıkça nüfus müdürlüklerinde yoğunluklar da artmaya başladı. NTV'den Yunus Karabulut'un haberine göre yetkililer yenileme işlemleri için yapılacak başvuruların son güne bırakılmaması konusunda uyardı. 

Kaynak

Ehliyetini yenilemeyen milyonlarca sürücü için son tarih yaklaşıyor. 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecek ehliyet yenileme başvuruları nedeniyle nüfus müdürlüklerinde şimdiden yoğunluklar başladı.

NTV'den Yunus Karabulut'un haberine göre eski tip sürücü belgeleri 31 Aralık 2024'e kadar toplam 15 lira karşılığında yenilenecek. 1 Ocak 2025'ten sonra eski ehliyetlerini yenilemek isteyen sürücüler 5 bin liranın üzerinde ek ödeme yapmak zorunda kalacak.

Yetkililer, başvuruların son güne bırakılmaması konusunda vatandaşları uyardı. Yeni sürücü belgelerinin gelmesini bekleyenler ise nüfus müdürlükleri veya e-Devlet üzerinden alacakları geçici sürücü belgesini kullanabilecek.

Süre içerisinde yenileme yapmayanların eski tip sürücü belgeleri geçersiz hale gelecek. Ehliyetini yenilemeden araç kullananlar ise yakalandıkları takdirde yaptırımla karşı karşıya kalacak.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Araç Sahiplerine Sürpriz: Trafik Sigortası Kasko Fiyatını Geçti!
Ehliyet Alacaklar Dikkat: Direksiyon Sınavı Değişti
Askere Gidenler İşsizlik Maaşı Alabilir

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
21.09.2024

Aa yine mi sen ahahaha 😅

21.09.2024

Kasaya para lazım

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ