EGO 4. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: EGO Son Bölüm Tek Parça Full İzle

FOX'un yeni dizisi EGO dün akşam 4. bölümüyle ekranlara geldi. Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın müthiş bir uyum sağlayarak tüm seyirciyi ekran başına topladığı Pastel Film imzalı dram dizisinin yeni bölümleri, büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. EGO yeni bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; EGO son bölüm tek parça full izleme ekranı...

EGO son bölümde; Sibel'in teklifi üzerine Erhan ile birlikte geçirdikleri üç günün fotoğrafları basına sızmıştır. İkili resmen köşeye sıkışmış durumdadır.

Asıl düşündükleri şey ise fotoğrafları çeken kişinin evde olanlara tanık olup olmadığıdır. Sibel ve Erhan'ın kafası allak bullak olmuştur.

Fotoğrafları basına sızdıran kişiyi bulmak için ellerindeki tüm imkanları kullanmaya başlarlar. İkilinin başka çaresi yoktur.

Berkay'ın Tuncay'ın çocuğu olduğunu öğrenen Tahir'in ise alacağı karar tüm aile içi dengeleri düzenleyecektir.

Elif ise nişanlısı Erhan'ı elinden aldığını düşündüğü Sibel için intikam planlarını kurmuştur. Sibel ve Erhan ise fark etmeden birbirlerine çekiliyorlardır.

EGO Bir Önceki Bölümde Neler Olmuştu?

Sibel ve Erhan, sır gibi sakladıkları gizemli üç güne ait fotoğrafların basına sızmasıyla iyice köşeye sıkışmışlardır. Fotoğrafları çeken kişi o evde yaşananlara da tanık olmuş mudur? Bu soru Sibel ve Erhan’ın hayatlarının merkezine oturur ve cevabını almak için fotoğrafları basına sızdıran kişiyi bulmaktan başka çareleri yoktur. Berkay’ın Tuncay’ın oğlu olduğunu öğrenen Tahir, aile içi dengeleri gözetmek zorundadır. Elif, Sibel’den alacağı intikamın planlarını kurarken, ortak düşmanlarını arayan Sibel ve Erhan kendilerine rağmen birbirlerine yakınlaşmaya başlarlar.

Burada bahsettik:

EGO 3. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: EGO Son Bölüm Tek Parça Full İzle

EGO 4. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

EGO SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLEME EKRANI

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

EGO 2. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: EGO Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!