EGM, Provokatif Paylaşım Yapan Sosyal Medya Hesapları İçin Harekete Geçti

Sosyal medya hesapları hakkında işlemlerin başlatıldığı açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün açıklamasında, 'Deprem sonrasında, sosyal medya platformları üzerinden yardım çağrısında bulunan vatandaşlarımızın adres bilgileri ivedilikle tespit edilerek ilgili birimlerle koordinasyon kuruluyor' denildi.

İlk 24 Saatte Neler Yaşandı? Tüm Detayları ile Kahramanmaraş Depremi
Havaalanı Pisti Yarıldı: Hatay’da Son Durum
Kızılay’dan Kan Bağışı Çağrısı: ‘Tüm Türkiye’ye Çağırımızdır’

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
06.02.2023

İroniye bak :) Ulan hayvan herifler, 7.8 büyüklüğündeki depremi 7.4 diye kakalamaya çalışıyorsunuz, hala utanmadan provokatif hesapları mı yakalamaya çalışıyorsunuz? Devleti içeri atmanız lazım aq bu mantıkta? Ayrıca, Suriye'de bizden daha iyi bilgi akışı olduğunu da söyleyelim, iç savaş içerisindeki bir ülkedeki şeffaf bilgi sizden daha fazla. Acınası bir devlet haline getirdiğiniz Cumhuriyet, sizi sadece vatan haini olarak anmayacak, hepinizi lanetleyecek. Sadece bekleyin.

06.02.2023

çok doğru bir işlem ayrıca güncel olmayan haberleri tekrar tekrar farklı videoymuş gibi paylaşanlar var paylaşınca o insanlara yardımdan çok zararınız oluyor yeni haberleri yeni yardım çağrılarını paylaşmaları gerekirken 6-7 saat önceki videoyu haberi paylaşıp etkileşim alma peşindeler gerçekten yazık ...

06.02.2023

Al işte EGM şu an böle boş işlerle uğraşacağına enkaza yardım etsin daha yeni ulaşmış yardım çoğu yere eski halimize dönelim kimi istiyorsanız tutuklarsınız kaçmıyoruz ya amk….

06.02.2023

Aynen bunlar için Yer zaman durum farketmiyor provakatif dedikleri kim merak ettim şimdi ne paylaşmışlar ?deprem ilk olduğundan beri ayaktayız sosyal medyada ben bir probokasyon görmedim

TÜM YORUMLARI OKU (4)