EGM: 'Halkı Sokağa Çağıran 271 Sosyal Medya Hesabı İçin Yasal İşlem Başlatıldı'

EGM'den yapılan yazılı açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütüldüğü hatırlatıldı. 

Açıklamada, 'Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında, döviz kurlarında gerçekleşen dalgalanmaları manipüle ederek, halkı kin ve düşmanlığa sevk eden, cebir ve şiddet kullanmak için halkı sokağa çağıran içeriklerin yanı sıra, manipülatif ve dezenformasyon niteliğinde paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 271 hesap ile ilgili çalışma yapılarak tespit edilen şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır' denildi.

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
24.11.2021

Polisin haline bak hükümetin köpeği olmuş çok yazık :/

Pasif Kullanıcı
24.11.2021

Akgezenler sokağa çıkarken niye işlemiyor bu sistem

24.11.2021

Aslında yanlş bir söylem değil hukuki olarak. Ayrıca bence ceza verilmeli çünkü birçoğu direkt olarak halk oyuyla seçilmiş cb ye yönelik bir çağrı. İşe gelince demokratik işe gelince antidemokrat olmak ne bileyim bana kaypakça geliyo o zaman canımızın istediğini oturtup canımızın istediğini kaldıralım her Allahın günü. Devlet erkanını liyakat konusunda şikayet ederken bizim yaptığımız ne olacak o zaman? Her seferinde belirtmekten ben utanç duyarım ama ak kara fark etmeksizin kendi doğrusundan öteye gidemeyenler bilmek ister apolitik bir pireyim ben. Birey bile değil mk. Ben oyumu verecek değerde birini görmüyorum ortalıklarda. Ama oy kullananaların da hakkı yensin istemem. Hangi partiden olursa olsun.

24.11.2021

yazdiklarinda tek sikinti protestonun anayasada yazili demokratik bir hak olmasi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ