EGM'den Kılıçdaroğlu'nun 'Uyuşturucu Baronları' Açıklamasına Yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun grup toplantısında ‘uyuşturucu baronları’ hakkında yaptığı açıklamalara Emniyet Genel Müdürlüğü’nden (EGM) yanıt geldi. EGM’den yapılan yazılı açıklamada “Bu iftira daha önce organize suç örgütleri ve yurt dışı kaynaklı olarak defalarca ortaya atıldı ve biz onların hedefini biliyorduk. Ancak bu kez iftirayı CHP Genel Başkanı’ndan duyunca üzüldük” ifadeleri yer aldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu baronlarına ilişkin ifadelerine yanıt verdi.

Yanıtta, “Bu iftira daha önce organize suç örgütleri ve yurt dışı kaynaklı olarak defalarca ortaya atıldı ve biz onların hedefini biliyorduk. Ancak bu kez iftirayı CHP Genel Başkanı’ndan duyunca üzüldük” açıklaması yer aldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
16.03.2022

Hükümet ve devlet arasındaki ayrımı yapamıyor maalesef. Yani bilmiyorum, ben İngiltere'deki bir kaç parti liderini takip ediyorum, hepsi hükümet politikalarını eleştiriyor, devletin kurumlarına böyle yakıştırmalar yapmıyorlar. Talihsiz değil mantıksız bir açıklama olmuş.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ