Eğitimli Bir Türk Erkeğinin İki Beklentisi Olduğunu Yazan Kullanıcının Analizi Tartışma Yarattı!

Bir toplumu analiz etmek, anlamak için bana kalırsa erkek bireylerini incelemek yeterli. Davranışları, giyimleri, konuşması, kadınlara olan üslubu aklınıza gelebilecek her şeye bakıp çıkarım yapabiliriz.

Gerek yabancı kadınlar gerekse Türkiye'deki kadınlar tarafından sık sık gündem yapılan Türk erkekleri ilginç bir topluluk. Anlaşılması da güç...

Sosyal medyada da Türk erkeğiyle ilgili çeşitli çıkarımlar zaman zaman yapılır. @mechulmuhayyil isimli kullanıcı da Twitter'da eğitimli Türk erkeğinin iki beklentisi olduğunu yazdı.

Kullanıcının analiz ettiği bu beklentiler de tartışmaya neden oldu.

Sizce doğru mu? Ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Mezarlıktan Turşu Ellemeye Regl Dönemiyle İlgili Belki de İlk Kez Duyacağınız Batıl İnançlar
Herkesin Merak Ettiği Soru! Bir Zincir Market Kuryesi 2023 Yılında Aylık Ne Kadar Kazanıyor?

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
11.08.2023

Eğitimli erkeğin beklentisi değil bunlar yalnız, hayattan hiçbir zevk almayan, beklentisi olmayan, anın ve kadının kıymetini bilmeyen erkeğin beklentisi olur bunlar. Kadın dememin sebebi de twette kadını baz aldığı için, yoksa böyle bir erkek hayatındaki hiçbir insanın kıymetini bilmiyordur.

11.08.2023

twiti kocam yazdı sandım bir an ama itiraf edeyim oyun oynamasından şikayetçi değilim yalnız kalmayı cidden çok seviyorum ve o oyun oynarken kendime ayıracak vaktim oluyor sadece bunun eğitimle asla alakası olmadığını çok iyi biliyorum. Zira kendisi anne babasının kavgalarından kaçmak için ergenliğinde kendini oyunlara vermiş ve şimdi de kaçmak istediği herşey için aynı yöntemi kullanıyor. Hepsi bu.

11.08.2023

Ya bir s.. in gidin. Ağzından salyalar akarak erkeklere söven kendinden başka hiçbir kişiyi düşünmeyip ufak tefek oyunlarla kendini sempatik göstermeye çalişan enerji emici, millete duygusal yaşı 4-6 diyen ama kendi zeka yaşı 3 olan ruh hastası feministler defolsun, onları zaten talep eden yok, hep yalnızlar.

11.08.2023

Günlük genelleme dozumuzu alalım. Bir, konunun eğitimle ilgisi yok, erkek- kadın fark etmez, alışkanlıklar yaşanmışlıklarla yükleniyor. İki, erkeklerin çok daha farklı beklentileri var bence. Benim görüp şahit olduklarım en yakından şunlar; saygılı, dürüst, bakımlı bir kadın, ilgili ve libidosu yüksek bir sevgili/eş, beraber yaşanıyorsa derli toplu bir ev, güzel yemeklerde varsa bonus, güzel sohbet, en aza indirilmiş gereksiz trip.

11.08.2023

Özellikle şu gereksiz trip ve sürekli dırdır eden kadın istememeleri en doğal hakları, tabi bunun karşılığını verdikleri sürece

TÜM YORUMLARI OKU (53)