Eğitimin Amacını Anlatan Hulusi Akar Sözleriyle Tepki Topladı: “Eğitimin Amacı Bilgi Değildir”

Hulusi Akar yaptığı bir konuşmada kendi düşüncelerine göre eğitimin amacını açıkladı. Ancak Akar’ın konuyla ilgili ifade ettikleri izleyiciler tarafından tepki aldı. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Akar ilk olarak, eğitimin amacının bilgi olmadığını dile getirdi. Ardından ise “Eğitimin amacı bir Allah korkusu, iki kuldan utanma.” dedi.

Devamında ise sözlerine “Eğer çocuklarımıza bunlar verilemezse, şimdi gördüğümüz tablo olur. Ondan sonra ateistle mi deistle mi uğraşacaksınız, LGBT ile mi uğraşacaksınız?" cümlelerini ekledi.

İşte detaylar 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Naci Görür "Keşke" Diyerek Paylaştı: Narin Güran Olayı İçin Sitem Dolu Açıklama!
Narin'in Cinayetiyle Deliye Dönen Gülben Ergen Dinin Hoyrat Kullanılmasına Parmak Basıp Ateş Püskürdü!
Narin'i Para Karşılığı Dereye Atmıştı: İtirafçı Adliyeye Sevk Edildi

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
10.09.2024

Benim çocuğum ateist olabilir, deist olabilir ama sizin gibi müslüman olacaksa olmasın daha iyi.

saygı duydum

10.09.2024

Böyle tipler bakan oluyor birde yazık

10.09.2024

Ekonomi işsizlik dolar zamlar istismar ve vahşet haberleri konuşulmasın diye korku diktası oluşturuyorlar. Gelir dağılımı kopmuş alım gücü magma seviyesine inmiş tek dertleri bir avuç eşcinsel. Ne yaptılar çocuklara tecavüz mü ettiler, kafamı kestiler, insan mı yaktılar, sizi aptal yerine koyup emeksiz zengin mi oldular. Peki eğitim bunun neresinde. Çocuğunuzu nasıl yetiştirirseniz yetiştirin istediğiniz kadar izole edin eşcinselliğe eğilimi varsa eşcinselliği yaşar yada baskıladığı dürtüleri bir başkasına zarar verecek şekilde ortaya çıkar. Çocuğunuz size gelip eşcinsel olduğunu söylerse nerede yanlış yaptım sorusunu soramazsınız. Dünyanın en baskıcı en kapalı ülkelerinde eşcinseller var. Herkes kendine "yetişkin, aklı başında, karşılıklı rızası olan insanların tercihleri bana düşmez" dese bir problemi kalmaz, hatta toplumsal olarak birçok problemimiz azalır. Bunların kaygılarını sapıklıkları gündemden düşmeyen çoluk çocuğa tecavüz eden tarikatlar karşısında göremezsin.

TÜM YORUMLARI OKU (55)