Eğitim Uzmanı Cihat Şener'den Nagehan Alçı'ya Tepki: 'Beni Yayından Alın'

Eğitim Uzmanı Cihat Şener, katıldığı Habertürk canlı yayınında gazeteci Nagehan Alçı'ye tepki gösterdi. Şener, Alçı'nın araya girmesine sinirlenerek 'Beni yayından alınız' dedi.

Habertürk'te Muharrem Sarıkaya’nın konuğu olan Eğitim Uzmanı Cihat Şener, okulların yüz yüze eğitime açılmasıyla ilgili yeterli önlemler alınıp alınmadığını sorgularken, “Geçen sene neredeydiniz? Niye geçen sene önlemeler almadınız da bir Milli Eğitim Bakanı değiştirdik?” dedi.

Nagehan Alçı araya girdi: Üzülerek dinliyorum

Şener konuşurken araya giren Nagehan Alçı, okulların açılmasıyla ilgili “1,5 yıl sonra 18 milyon çocuğun okullara kavuştuğu gün bu kadar moral bozulmasını, bu kadar tecrübeli Cihat Bey'i üzülerek dinliyorum' diye konuştu.

Cihat Şener'den tepki geldi 🎥

Şener ise Alçın’nın araya girmesiyle, 'Müsade ederseniz sözümü kesmemeniz mümkün mü acaba, kanal sizin nasıl olsa, dikkatimi dağıtmayın. Muharrem bey beni yayından alınız' diye tepki gösterdi.

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
03.09.2021

Tipik çocukları için her boka kendini haklı sanan veli tipinin gazeteci versiyonu.

03.09.2021

Vizyonsuz hükümetin vizyonsuz sözde gazetecileri.Akp hükümette olmasaydı en fazla çağrı merkezinde çalışabilirdi bu sidikli Nagehan.

03.09.2021

Şu kadının hiç bir yorumunu sevmediğim gibi irite oluyorum her gördüğümde. Yayından bunu alın sürgün falan edin kim bu ya? Adam işinin uzmanı niye adamı bölüp laf ebeliği yapıyorsun. Habertürk de prim yapmak için bunu koyup duruyor her programa artık haber de izlenmiyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ