Eğitim Seviyesi Senden Düşük Biri ile Birlikte Olur musun?

Bir kadın/adam sevdin ama eğitim seviyesi senden aşağıda. Onunla birlikte olur musun yoksa 'benim seviyemden aşağıda biriyle olamam' mı dersin?

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Fenerbahçe Final Four’a Doğru: Salonda Büyük Şov
Giresun’da 1 Mayıs: Belediye Başkanı İşçilerle Çöp Topladı
YORUMLAR
21.11.2017

Atatürk'ün şu sözü en uygunu galiba " Biz cahil derken, mektep görmemişleri kast etmiyoruz; kast ettiğimiz ilim hakikat bilmektir, yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıkabileceği gibi hiç okumak bilmeyenden de hakikati bilen gerçek alimler çıkabilir. "

Pasif Kullanıcı
21.11.2017

Eğitim bir noktaya kadar önemli tabi ama biz ne doktoralar,masterlar yapıp İnsanlığın ''i''sinden nasip alamayanları gördük. Önemli olan gönüllerin bir olmasıdır. Sonuçta kimsenin profesör olmasına gerek yok. Benim için kişilik önemlidir. İyi kişiliğe sahip beni mutlu edebilecek ilkokul mezunu bir köylü kızıyla mı evlenirsin yoksa hayatını zehir edecek üniversite mezunu şehirli bir kızla mı deseler gözümü kırpmadan köylü kızını alırım gerekirse kendim eğitirim en ünlü filozafa taş çıkarır.

22.11.2017

egitim seviyesinden, kultur seviyesinden kimseyi asa yada yukari gormek sozkonusu olamaz ama aradaki kultur egitim farki acildikca paylasilabilcek ortak noktalar hizla azaliyor. istesende iletisim kurmada zorlaniyorsun.

TÜM YORUMLARI OKU (13)