Eğitim-Sen Yetkilisi: 'Okullarda Çalışan Personeller Zorla Erdoğan'ın Mitingine Götürülecek'

Eğitim Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Necip Vardal, toplum yararı projesi kapsamında okullarda çalıştırılan İŞ-KUR personellerinin Erdoğan'ın bugün İzmir'de yapacağı mitinge zorla götürüleceğini öne sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutlarının teslimi, Alsancak Stadı’nın açılışı ve Menemen’de miting düzenlemek için bugün İzmir’e geliyor.  

BirGün'den Aycan Karadağ'ın haberine göre, toplum yararı projesi kapsamında okullarda çalıştırılan İŞ-KUR personellerinin mitinge götürüleceği iddia edildi.

Konu hakkında Eğitim Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Necip Vardal, “Bugün farklı okullardan bize çok fazla şikâyet geldi. Okullarda çalışan işçileri zorla Menemen’deki mitinge götürmek istiyorlar. Burada işçilerin başlarına herhangi bir şey gelirse kurumlarda büyük sorunlara neden olur. Çünkü izinsiz bir uygulama yapılıyor. Okullarda çalışan personellerin bu baskıyla karşı karşıya kalması kabul edilemez. Pandemi döneminde okullarda zaten sınırlı sayıda hizmetli personel bulunuyor. Bu kişilerin mitinge götürülmesi temizlik başta olmak üzere işleyişi aksatacak' dedi.

İşçilere tehdit iddiası

Erdoğan'ın Mitingi İçin İşçilere Tehdit İddiası: 'Yanında 4 Kişi Getirmeyen İşe Gelmesin!'

AKP’li Menemen Belediyesi’nde de personellerinin mitinge katılımı zorunlu tutulduğu iddia edildi. İşçileri Menemen Koyundere Belediye Şantiyesi’nde toplayan Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilisinin 'Mitinge katılmak zorunlu. Eğer yanınızda dört kişi getirmeyecekseniz pazartesi işe gelmeyin' dediği aktarıldı.

Popüler İçerikler

İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
26.11.2021

Aferim böyle devam :) Zorlayın insanları, mallarına filanda el koyun hatta maaşlarından biraz kendinize avanta alın. Oy zamanı gelince mal gibi kalın. Durmak yok böyle devam....

Geçtiğimiz hafta veya ondan önceki haftaydı, yeğenim ortaokul öğrencisi eve annesine 'anne okul ücretsiz şehir dışı gezisi var bizi Ankara'ya götürecekler bende gideyim mi?' diye soruyor. annesi tamam diyor, çocuk planlar yapıyor ve planlar arasında en başta Anıtkabir ziyareti var. Neyse Ankara'ya gidiliyor, Sayın cumbabamızın katılımıyla gerçekleştirilen 'Gençlik festivaline' katılıyorlar ve başka tek bir yeri gezmeden orada bir süre durduktan sonra geri dönüyorlar. Geziden(!) döndükten sonra yazık kızın söylediği 'Anıtkabir'e diye gittik erdoğanı dinledik geldik' oluyor. diyecek başka sözüm yok!...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ